Stariji brat pokušao da se ubije, mlađi ga spasio, pa doživeo srčani udar: Sada se obojica bore za život

Porodična tragedija u Tetovu

  • 1

Nesvakidašnja tragedija u kojoj se dva brata bore za život dogodila se ovih dana u Tetovu, gradiću na zapadu Severne Makedonije. Stariji brat, koji je imao kockarske i zelenaške dugove pokušao je da se ubije, a mlađi, koji ga je spasio, doživeo je srčani udar. Sada se obojica bore za život.

O ovom nesvakidašnjem događaju obaveštena je i policija, piše skopski portal koji se bavi temama vezanim za kriminal i pravosuđe, dosie.mk, ali identitet i uzrast dva brata nisu saopštena.

Sve je počelo u jednoj lokalnoj kladionici u kojoj je stariji brat okušavao sreću. On je lihvarima dugovao veću sumu novca, pa je spas potražio u kladionici verujući da će mu konačno krenuti i da će sa "zarađenim" novcem uspeti da vrati dugove. Sreća mu je i ovoga puta okrenula leđa, pa je razočarani čovek ustao i krenuo napolje. Na izlasku je poznanicima koji su bili pored njega rekao: "Idem kući da se obesim".

Njegove reči oni su ozbiljno shvatili znajući kakva muka ga je snašla, pa su pozvali njegovog mlađeg brata i sve mu ispričali. Brat je istog trenutka odjurio u stan u kome je privremen živeo njegov stariji brat, a tamo je imao šta i da vidi. Našao je brata kako visi na užetu. Uspeo je da mu skine omču sa vrata, a pošto je davao znake života, odneo ga je u bolnicu, gde se drama nastavila.

Iako su lekari hitno intervenisali, stariji brat je pao u komu i pitanje je da li će ostati živ. Čak i ako preživi, prognoze lekara su bile da će ostati sa trajnim invaliditetom pošto mu je mozak pretrpeo ozbiljna oštećenja jer je predugo bio bez kiseonika.

Kada je od lekara čuo ovu vest, mlađi brat se toliko uznemirio i potresao da mu je pozlilo. Stropoštao se u bolnici, a lekari su ustanovili da je doživeo srčani udar, pa su morali da mu ugrade stent.

Portal dosie.mk ističe da je stariji brat zbog kockarskih dugova pao u nemilost zelenaša nakon smrti njegove supruge sa kojom nije imao decu. Mlađi brat je jedno vreme proveo u zatvoru zbog uzimanja mita. Uporno je pokušavao da dokaže da to nije tačno i da je bio namešten. Tada ga je ostavila supruga sa dvoje dece. Braća se trenutno nalaze u istoj bolnici u Tetovu i obojica se bore za život.

(D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    10. mart 2019 | 21:53

    Да је лако зарадити новац у коцкарницама,оне би банкротирале.Лако је зајмити паре,тешко је вратити...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA