Giga Moravac smislio nastavak za "Bolji život": On se vraća u rodni kraj da peče rakiju, a najgore prolazi najstariji sin, Saša

Čuveni glumac se našalio i da se posle 30 godina od snimanja serije samo Violeta nije promenila

  • 8

Glava porodice Popadić iz serije "Bolji život", čuveni Giga Moravac, otkrio je šta bi bilo s Emilijom i njihovom decom nakon tri decenije. On je već smislio nastavak serije, koji neko samo treba da ekranizuje.

TUGA: Čuveni Giga Moravac na hemoterapiju putuje autobusom GSP-a

Bio je velika zvezda, trebalo je da glumi Guzu u "Boljem životu", ali on je odbio ulogu koju je potom dobio Boris Komnenić! (VIDEO)

- Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen "Bolji život", a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete - rekao je glumac Marko Nikolić, gostujući u emisiji "TV lica - kao sav normalan svet".

- Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam - dodaje.

Nikolić je smislio i dobar zaplet za prvu novu epizodu.

Foto: Promo

- Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosveti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe - šali se.

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

- Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku decu - otkriva glava porodice Popadić.

Marko nije mogao da se odluči da li mu je draža uloga Karađorđa i Gige, ali kaže da nijedna serija neće doživeti takvu popularnost kao "Bolji život".

- Svi su otišli sa svadbe da gledaju "Bolji život". Celo selo je izašlo - rekao je Nikolić.

Daljinac

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krkubulju

    11. oktobar 2017 | 13:50

    Snimajte dok ste jos svi tu!

  • Darko

    11. oktobar 2017 | 18:26

    Bilo bi dobro kada bi nastavili da snimaju ovu naj gledaniju seriju svih vremena u Sfrj.Snimajte je zbog gledaoca.Bilo bi dobro da Sinisa Pavic napise scenario.Gledaoci traze snimajte nastavak.

  • Ajme meni

    11. oktobar 2017 | 14:04

    Bas lepo, bas se radyjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA