≫ 

Bio je velika zvezda, trebalo je da glumi Guzu u "Boljem životu", ali on je odbio ulogu koju je potom dobio Boris Komnenić! (VIDEO)

Jedan naš slavni glumac navodno je odbio ovu ulogu jer je tada snimao neki drugi film

  • 5
Boris Komnenić, Bolji život Printskrin: Youtube/ milan milutinovic

Jedna od najpuparnijih serija svih vremena jeste "Bolji život". U ovom ostvarenju pratili smo dogodovštine porodice Popadić. Jednu od glavnih uloga igrao je Boris Komnenić, koji je glumio Sašu Popadića.

Daljinac baner

NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA: Lidija Vukićević nije trebalo da glumi Violetu, evo koja lepotica je ODBILA tu ulogu! (VIDEO)

Podsetimo se kako je Boris Komnenić glumi Sašu Guzu Popadića u seriji "Srećni ljudi":

Da li ste znali da Sašu Popadića trebalo da glumi neko drugi? Ako niste znali, ova uloga je prvo bila ponuđena Žarku Lauševiću, ali ju je on navodno odbio jer je tada već snimao film "Oficir sa ružom"

- Žarka su želeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa filmom, a on nije mogao da radi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarije dete u porodici. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje - rekla je za Kurir Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji.

Podsetimo se kako je Žarko Laušević u filmu "Oficir sa ružom":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.r

    21. mart 2017 | 20:06

    Preteraste ga sa taj bolji zivot,ima valjda i čukun unucici da ga gledaju .

  • Ludilo

    21. mart 2017 | 20:18

    Srecni ljudi hahaha

  • Bojana

    21. mart 2017 | 20:04

    Boris Komnenić glumio sina Svetlani Bojković a od nje mlađi jedno 5-6 godina...Kako u kinematografiji sve može da se proguta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA