≫ 

Otkrivamo sadržaj nove epizode serije "Ubice mog oca": Policajka Milanka ima jako važan zadatak

Šesta epizoda donela je nove izazove inspektoru Jakovljeviću i Mirku Pavloviću, dok će u sedmoj epizodi i policajka Milanka imati važan zadatak

  • 0

Intrige, sumnje i dileme glavnih junaka druge sezone serije “Ubice mog oca” odigravaće se pred očima publike svakog ponedeljka na TOP kanalu.

Jedna od omiljenih srpskih glumica u 2. sezoni "Senki nad Balkanom" igraće BOGINJU ZLA - ženu koja svima kroji sudbinu!

Iz nedelje u nedelju uzbuđenje raste, a publika upoznaje drugu stranu glavnih junaka, ali i nove likove čije težnje ne poznajemo.

Šesta epizoda donela je nove izazove inspektoru Jakovljeviću i Mirku Pavloviću, dok će u sedmoj epizodi i policajka Milanka imati važan zadatak.

- Mirko se krivi zbog Banetove smrti, teško mu je da izađe pred oči njegovom ocu. Aleksandar shvata da su udarili u nešto što nije trebalo ali sad nema nazad. Nikola Kovačević ga pritiska da mu pomogne oko Pecine otmice, Aleksandar i dalje nije siguran da li može da mu veruje. Milanka dobija poziv od Nemanje…”

Foto: ATAImages

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić, a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Dragićević, Andrija Milosević…

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA