≫ 

"Velikan srpskog glumišta, zauvek": Emotivnim rečima o Glogovcu započeli konferenciju o Nemanjićima, na kraju je i Vojin spomenuo kuma

"Nemanjići - rađanje kraljevine" na Radio-televiziji Srbije ponovo će početi da se prikazuju 17. februara, i to u "ispravljenom" obliku

  • 0

Konferencija, koja je održana povodom početka emitovanja serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", počela je uvodnim rečima posvećenim preminulom Nebojši Glogovcu. Na samom početku puštene su scene iz serije u kojima on glumi Vukana Nemanjića.

Voditelj RTS-a, Vladimir Jelić, kratko je rekao da je Glogovac velikan srpskog glumišta, a na tim rečima mu je nešto kasnije zahvalio i Vojin Ćetković, koji u Nemanjićima tumači lik Stefana Prvovenčanog.

Prepravljeni Nemanjići na malim ekranima 17. februara, prvi čovek RTS-a ubeđen da će oboriti rekorde gledanosti!

- Hvala vam što ste započeli konferenciju tako kako jeste - rekao je Ćetković, a potom se osvrnuo na sve negativne komentare koje je serija dobila nakon emitovanja prve epizode.

- Još na prvoj konferenciji rekao sam da će serija izazvati puno komentara. Meni je drago da se toliko ljudi uključilo u polemiku, kako je i šta trebalo da se radi. Mi smo uradili prvu seriju o najznačajnijim periodu naše istorije.

Foto: Marko Todorović

"Nemanjići - rađanje kraljevine" na Radio-televiziji Srbije ponovo će početi da se prikazuju 17. februara, i to u "ispravljenom" obliku.

Tog dana, u subotu 17. februara, ponovo će biti prikazana prva epizoda, dok je druga na programu dan kasnije, u nedelju.

Kako kaže direktor Javnog servisa Dragan Bujošević Bujke, "Nemanjići" će oboriti rekorde.

Dragan Bujošević očekuje da će nastavak najvećeg istorijskog projekta Javnog servisa oboriti sve rekorde gledanosti gledanosti.

VIDEO: Nebojša Glogovac - To je samo put, svi ćemo mi tamo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA