≫ 

Social Club započinje drugu sezonu: Svakog petka na istoj lokaciji

Drugi petak u oktobru pored rezidenata Kristijana Šajkovića i Nemaxa, nastupiće premijerno u Beogradu, duo iz Brazila, Duc In Altum, čija će vas muzika, kao što im samo ime kaže, odvesti do vrha

  • 0
Foto: Promo

Nakon letnje pauze Social Club ponovo otvara svoja vrata za sve ljubitelje kvalitetnog underground zvuka, Easy Tiger žurkom, 05. oktobra na dobro poznatoj lokaciji, u klubu Gadost. Marko Nastić i Saša (Berlin) će nas podsetiti zašto su prošle godine ove žurke bile jedne od najposećenijih.

Drugi petak u oktobru pored rezidenata Kristijana Šajkovića i Nemaxa, nastupiće premijerno u Beogradu, duo iz Brazila, Duc In Altum, čija će vas muzika, kao što im samo ime kaže, odvesti do vrha. Specijalan gost te večeri biće di džej Miki iz Londona. Vladimir Dragaš i Nemanja Vanović dočekuju 19.10. gosta iz Novog Sada, Layzie-a, a kraj oktobra je rezervisan za Brosh žurku gde ćete imati priliku da čujete domaćina, Petra Cvetkovića i legendu srpskog klabinga Laleta (Happy People).

Nema sumnje da nas i ove sezone očekuju vrele žurke svakog petka od 01h do 07h u klubu Gadost.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA