Koncertom Maria Biondia otvorena nova sezona Musicology Barcaffe Sessions (FOTO)

Publika je u zanosu uživala u svakom tonu Mariovog vokala i njegovog neverovatno uvežbanog benda i za zadovoljstvom odgovarala na svaki poziv na interakciju

  • 0

Pevač fascinantne boje glasa, tehnike i harizme, Mario Biondi, sinoć (2.10.2018) je održao prvi od tri predviđena koncerta u klubu Bitefartcafe. Ovim nastupom, otvorena je nova sezona koncertnog seijala Musicology Barcaffe Sessions, koja će trajati do juna 2019. godine.

Mario je koncert započeo obradom pesme "Nightshift", grupe Komodors, a nakon toga je ređao hitove poput "This is what you are" i "What have you done to me", prošarano sa po kojom pesmom sa novog albuma "Brasil", koje su nas prenele u neke toplije krajeve. Publika je u zanosu uživala u svakom tonu Mariovog vokala i njegovog neverovatno uvežbanog benda i za zadovoljstvom odgovarala na svaki poziv na interakciju. Tako su zajedničkim snagama publika i Mario Biondi stvorili noć za pamćenje, punu dobre muzike. Oduševljen reakcijom publike, nakon završenog koncerta vratio na bis, kako bi publiku počastio još jednom pesmom.

Foto: promo/ Asja Zec

Mario će održati još dva koncerta u Beogradu, 3. i 5.10, koji su gotovo rasprodati, a za najbrže je ostao još jako mali broj karata na prodajnim mestima eventima.

Foto: Promo/ Asja Zec

Samo dve nedelje nakon koncerta Mario Biondia, na Musicology Barcaffe Sessions stiže muzičko plesni flamenko spektakl sa Kube, Ecos Company, koji će u Bitefartcafeu nastupiti 17. i 18. oktobra. Kao specijalni gost, na oba koncerta će nastupiti i naš proslavljeni jazz pijanista Vasil Hadžimanov. Najavljeni su još i koncerti benda Knower iz Los Anđelesa 4. novembra i miljenika srpske publike, Keziah Jones, 28. novembra.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA