Jankovićev potez je podmukao, očekivan i neiskren: Jovanović o prekidu saradnje PSG i DS

Janković nikada nije želeo sa DS-om jer ne može da šefuje demokratama. Iz istog razloga, nije bila moguća saradnja njega i mene, rekao je Jovanović

  • 59

Ne može se svako ko se odazove pozivu predsednika Aleksandra Vučića na dijalogu o Kosovu proglašavati izdajnikom, poručio je danas lider LDP-a Čedomir Jovanović koji kaže da nije iznenađen što je Pokret Saše Jankovića odlučio da prekine saradnju sa DS-om, jer ta saradnja nikad nije bila iskrena.

RASPAD OPOZICIJE: Saša Janković PREKIDA saradnju sa DS-om zbog Šutanovca

Jovanović: Dačiću staviti flaster na usta da više ne govori o podeli Kosova

Jovanović je, na konferenciji za novinare, rekao da "nema nikakvo razumevanje za tu Jankovićevu ideju da je svako ko pokuša da razgovara sa Vučihem izdajnik i da se sa Vučićem i onima koji sa njim vode zemlju može razgovarati samo o jednoj temi, a to je kako će mirno predati vlast".

Kako je naveo za njega je taj potez Jankovića nešto podmuklo i očekivano i neiskreno, kao i mnogo toga, što je, dodaje, do sada Janković uradio.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

- Janković nikada nije želeo sa DS-om jer ne može da šefuje demokratama. Iz istog razloga, nije bila moguća saradnja njega i mene -  rekao je Jovanović.

Odgovarajući na pitanje o prekidu saradnje PGS sa DS-om, Jovanović je rekao da ne bi da se meša Dragana Šutanovca i Saše Jankovića jer tu, kaže, ima jako malo politike.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hipster...

    17. avgust 2017 | 13:40

    Sta za tebe reci nesreco jedna.Najveca politicka bruka Srbije koja se pojavila.Sve zivo si prodao i izdao zarad licne koristi.

  • Nešo

    17. avgust 2017 | 13:32

    A ima li iko podmukliji od tebe ?

  • Kosta

    17. avgust 2017 | 14:01

    Svakog dana padaju sve više u očima običnog građanina, posle im kriv Vučić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA