≫ 

Ministar Stefanović s decom poginulih radnika MUP: Školski pribor i rančevi za decu heroja naše policije (FOTO)

Takođe, uživali su u jahanju konja, videli veštine službenih pasa, a uz pomoć pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice mališani su imali mogućnost i da se penju na veštačku stenu

  • 61

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas u Beogradu deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova rančeve i školski pribor.

Zbog ovih rančeva i ovakve garderobe, deca mogu da dožive maltretiranja i batine u školi!

Ministarstvo unutrašnjih poslova i ove godine obezbedilo je i knjige za 64 osnovaca i srednjoškolaca, decu poginulih kolega iz cele Srbije.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova vodi računa o svojima. Vi ste deo ove velike porodice i uvek će biti tako. Želim vam da budete dobri ljudi, obrazovani, uspešni i da znate da možete da računate na Ministarstvo unutrašnjih poslova", poručio je Stefanović u razgovoru sa decom, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osnovci i srednjoškolci, deca stradalih kolega, imali su priliku da se tokom dana u Policijskoj brigadi druže sa policijskim službenicima, upoznaju sa njihovim radom, kao i sa opremom i naoružanjem koje policija koristi u obavljanju redovnih zadataka.

Foto: MUP

Takođe, uživali su u jahanju konja, videli veštine službenih pasa, a uz pomoć pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice mališani su imali mogućnost i da se penju na veštačku stenu.

Foto: MUP

Pored školskog pribora i udžbenika za osnovce i srednjoškolce, Ministarstvo obezbeđuje i mesečne stipendije za svu decu poginulih pripadnika MUP-a, dodaje se u saopštenju.

Foto: MUP

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA