Mihajlović: Do najsitnijih detalja ispitati incident sa vozilom u kome je bio Vučić

Potpredsednica Vlade je rekla da se u "u zemlji u kojoj smo imali jednog Bagzija, mora utvrditi pravi motiv nasilnika koji su imali udes sa kolonom u kojoj je bio predsednik Srbije"

  • 48

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da "do najsitnijih detalja" treba ispitati incident u kome je vozilo naletelo na kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nova verzija slučaja "bentli": Vlasnik vozila Dragutinović, mladići narkodileri upravljali autom?

Bentlijem naleteli na automobil u kojem je bio predsednik Aleksandar Vučić: Uhapšene 3 osobe, među njima i Luka R.!

Ona je u saopštenju navela da se u "u zemlji u kojoj smo imali jednog Bagzija, mora utvrditi pravi motiv nasilnika koji su imali udes sa kolonom u kojoj je bio predsednik Srbije".

- Hitno se mora istražiti sve što se dogodilo u subotu, kada je bila ugrožena bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pogotovo jer je utvrđeno da je reč o ljudima koji su s one strane zakona i o kojima policija već ima dovoljno informacija - kazala je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da Vlada Srbije i policija moraju da učine sve što mogu da sa ulica uklone trgovce narkoticima, nasilnike i huligane i sve druge kriminalce, navodeći da "u divljanju u saobraćaju kakvo smo videli u subotu mogu da stradaju i nečija nedužna deca".

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    4. septembar 2017 | 11:33

    Mora da se otkrije prava istina i namera.

  • Latinka

    4. septembar 2017 | 11:45

    I ako se utvrdi da nije bio atentat kazna za njih kao da jeste.Jedino tako se huligani mogu tretirati.U ovom slucaju nema slucajnosti.Predsedniku se otvoreno preti da bi se posle svega ovo zanemarilo.Tuziladtvo vi ste na potezu.

  • Алхемичар

    4. septembar 2017 | 11:33

    Возач бнетлија мора да се казни максимално и да му се одузме дозвола бар на 2 године.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA