Zavetnici stali na ludi kamen: Ispoštovali sve srpske običaje, a mlada pokazala i kako se igra kolce u dugoj venčanici (FOTO) (VIDEO)

Venčanju je prisustvovao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, dok je za dobar muzički štimung zadužena jedna Zvezda Granda

  • 11

Milica Đurđević, član Predsedništva i portparol pokreta "Zavetnici", i njihov predsednik Stefan Stamenkovski danas su sklopili brak posle sedmogodišnje veze koju su čuvali u tajnosti.

Zavetnici prekinuli emitovanje filma o Kosovu, došlo do psovanja i guranja: Obračun desničara i levičara na projekciji filma u Novom Sadu (VIDEO)

Očekivano, čitava svadbena scenografija bila je u tradicionalnom tonu: ruzmarin u bojama srpske zastave, svatovi u narodnoj nošnji, šajkača na glavi, a ispoštovani su i brojni narodni običaji.

Jedna od najmlađih domaćih političarki odabrala je raskošnu venčanicu, koja je nije sprečila da igra u kolu, ali i da uzme mikrofon u ruke i otpeva omiljene svadbene numere.

Venčanju je prisustvovao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović, dok je za dobar muzički štimung zadužena Zvezda Granda Biljana Sečivanović.

Među gostima su se pored domaćih političara našli i prijatelji pokreta "Zavetnici" iz ruske ambasade, ali i iz ambasade Sirije.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Atmosferu sa venčanja pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тозовац ДС ММЛ🇷🇸

    10. septembar 2017 | 18:03

    Лепо је што се народ макар мало враћа традицији.. младенци срећно и дуговечно!

  • мама

    10. septembar 2017 | 21:16

    Моји Завјетниви нек вам је срећно и дуговечно, Годпод вам подарио љубав и доста дјечице

  • Јасмина

    10. septembar 2017 | 20:45

    Желим им дуг и срећан брачни живот.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA