BOŠKO OBRADOVIĆ POZIVA NA BRATOUBILAČKI RAT: Najavio gerilske metode borbe protiv vlasti

Lider Dveri je na svom tviter nalogu napisao da su sve gerilske metode borbe protiv Vučićeve vlasti dozvoljene

  • 28

Lider pokreta Dveri Boško Obradović de fakto je pozvao na građanski bratoubilački rat. On je, naime, na svom tviter nalogu napisao da je proglašava dozvoljenim sve gerilske metode borbe protiv aktelne vlasti.

Troje poslanika bez POLA PLATE, ukupne kazne veće od četvrt MILIONA dinara: Pljuštalo na Administrativnom odboru

OBRADOVIĆ PRAVI CIRKUS OD SKUPŠTINE: Lider Dveri uneo KAMEN u salu i počeo da recituje (VIDEO) (FOTO)

- Proglašavam sve gerilske metode borbe protiv Vučićeve vlasti dozvoljenim. Neće im nigde više biti prijatno u javnosti kad nas sretnu - napisao je Obradović na svom tviter nalogu.

Inače, prema definiciji, gerilsko ili partizansko ratovanje ili mali rat je naziv za ratnu strategiju koja se sastoji u korišćenju malih, ali pokretljivih jedinica koje izvode zasede, prepade i sabotaže, u svrhu slabljenja neprijateljske logistike i morala kako bi se dugoročno onesposobio za dalje vođenje ratnih operacija.

Gerilsku strategiju mogu primenjivati i redovna vojska i neredovne, ustaničke odnosno paravojne formacije.

Pomenuti tvit je poslednji u nizu, koje je Obradović napisao, nakon što mu nije bio dozvoljen ulaz u Skupštinu Srbije.

Podsećamo, Obradović je isključen u četvrtak sa sednice Skupštine Srbije zbog tri opomene koje mu je izrekla predsednica parlamenta Maja Gojković.

Obradović je u delu sednice kada poslanici postavljaju pitanja vladi "zaradio" opomenu zbog "davljenja", a na prenosu se videlo da je Atlagiću povukao kravatu uvis, nakon čega su se obojica smejala.

Gojković je uputila izvinjenje prisutnima u sali jer prisustvuju lošem performasnu, a prethodno je Obradovića zamolila da fizički ne ugrožava poslanike.

Printksin: parlament.rs

Ubrzo mu je izrekla i drugu opomenu i to, kako je rekla, zbog "glupiranja", a treću je "zaradio", jer je, kako je objašnjeno, "udarao" poslanika Ðorđa Vukadinovića "papirom po glavi".

Naime, Obradović je držao plakat "Vučić, brat, kumovi, lopovi" koji je kasnije pokazao i novinarima na pres konferenciji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    30. oktobar 2017 | 19:58

    Decko, ti si ocigledno zalutao u politici...sada si u Skupstini ali posle tvoga ponasanja ni na jednim sledecim izborima te vise nece biti!

  • na raport kod američkog ambasadora

    30. oktobar 2017 | 17:57

    On poziva na gerilski rat a na predsedničkim izborima je i Zukorlić imao više glasova od njega...Laje jer mora da opravda milione koje je dobio da napravi haos u Srbiji, ali na sreću narod je prepoznao ljigavca koji zloupotrebljava i pravoslavlje ne bi li se dokopao vlasti.

  • Milka R.

    30. oktobar 2017 | 18:58

    Obradovic i pojedinci u Opoziciji su preterali bezobrazlukom i drskoscu ..pretnjom ..treba ih sve na sud i u zatvor dase opamete!!NAROD ZNA KOGA JE BIRAO DA VODI DRZAVU!!a oni neka laju dok imaju para...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA