Palma: Ko tuče žene, mesto mu je u zatvoru, a ne u Skupštini Srbije (FOTO)

To je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

  • 8

Pozivam poslanike u Skupštini Srbije da se ne tuku, a posebno one koji tuku žene. Oni koji tuku žene u Skupštini Srbije, njima je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu i to je strašno ružna slika koja se šalje onima koji gledaju prenose Skupštine Srbije, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Palma: Ne sedimo na evropskoj, a ni na ruskoj stolici, već na - SRPSKOJ (FOTO)

Palma i Gudenus protiv dvostrukih aršina EU (FOTO)

On je rekao da će predložiti Maji Gojković da se jedna sednica Skupštine Srbije održi u velikoj sali Skupštine grada Jagodine.

- Da vide svi koje je jedinstvo ovde, koje termine koristimo i šta su nam teme - Marković, obraćajući se dobitnicima uglednog društvenog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za Šumadiju i Pomoravlje u Skupštini grada Jagodine.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

- U Srbiji postoji politička stabilnost i ekonomska sigurnost i to privlači investitore. Čestitam svim privrednicima, dobitnicima ove prestižne nagrade, jer su oni zaslužni za ostvarenje suficita na teritoriji Šumadije i Pomoravlja, a suficit znači stabilnost i nova radna mesta - rekao je Marković.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Od 19 dobitnika nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ 8 je iz Jagodine, 7 iz Kragujevca, 2 iz Svilajnca i po jedan iz Ćuprije i Paraćina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    6. novembar 2017 | 16:15

    Tako jeee Palma.Najbolja opstina ..Visak dele bolesnima i siromasnima i mladozenjama..Bravoooo.Licno znam.Licno videla red u zadnji petak na razgovor i pomoc cekaju ljudi.Ja vadila drzavljanstvo...Tamo zive Djakovcani

  • Јасмина

    6. novembar 2017 | 16:14

    Плус за Палму.

  • Avramije

    6. novembar 2017 | 16:44

    Tako je domacine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA