Dodik odlikovao Nikolića: Bivši predsednik poželeo Republici Srpskoj samostalnost i nezavisnost (FOTO)

Za predsednika Srbije dva najveća izazova su Republika Srpska i Kosovo i Metohija. Ako je put da se Srpska i Srbija približe i ujedine vaša samostalnost i nezavisnost, onda vam od srca želim da se to i dogodi, rekao je Nikolić

  • 2

Ako je put do vaše samostalnosti i nezavisnosti da se Srbija i Republika Srpska ujedine, od srca vam želim da se to dogodi, poručio je danas u Banjaluci bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Dodik: Mi nismo bosanski Srbi, MI SMO SRBI, deo jednog jedinstvenog naroda (FOTO)

Nikolić je to rekao nakon što mu je pedsednik Republike Srpske Milorad Dodik dodelio Orden Republike Srpske na lenti za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i političkih odnosa između Srbije, Republike Srpske i drugih država i za izuzetan doprinos od šireg značaja u afirmaciji u posleratnom razvoju Republike Srpske.

Printskrin: Tanjug

Nikolić je podsetio da se 27 godina bavio politikom, da je, između ostalog, bio predsednik Srbije i da je tokom tih godina uvek radio sve što je mogao da bi pomogao Republici Srpskoj.

Printskrin: Tanjug

- Za predsednika Srbije dva najveća izazova su Republika Srpska i Kosovo i Metohija. Ako je put da se Srpska i Srbija približe i ujedine vaša samostalnost i nezavisnost, onda vam od srca želim da se to i dogodi - rekao je Nikolić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igman

    10. januar 2018 | 11:43

    Dodiku odgovor: vi ste Srbi,oni su Hrvati,mi smo Bosnjaci ali svi smo drzavljani BiH.Mi nemozemo reci da smo Sandzaklije vec da smo drzavljani Srbije.Kad ovako budes razmisljao doci ce do pomirenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA