≫ 

Održana IZNENADNA sednica Predsedništva SNS: Usvojena lista za beogradske izbore

Lista će se zvati "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!"

  • 80

Srpska napredna stranka održala je danas sednicu Predsedništva i sednicu Gradskog odbora Beograd, na kojima je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!"

U ponedeljak nova sednica Predsedništva SNS: U fokusu lista za Beograd i zaduženja (VIDEO)

"Predsedništvo SNS zaključilo je da, zbog budućnosti Beograda, Gradski odbor SNS Beograd ima obavezu da obezbedi pobedu i još jedan mandat uspeha i napretka za građane Beograda, zato što je to jedini način da se osiguraju stabilnost, investicije i razvoj glavnog grada i cele naše zemlje", navodi se u saopštenju SNS-a.

Očekuje se da će lider SNS večeras na javnom servisu saopštiti ko će biti prvi na listi, kao i najzvučnija imena.

Podsećamo, prethodnih dana u javnosti su se pojavile informacije da će na listi biti dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović, koordinatorka sigurnih kuća Vesna Stanojević, glumci Svetislav Buke Goncić i Branko Milićević, bivši sportisti Nebojša Ilić i Goran Grbović.

Beogradski mediji, međutim, već spekulišu da GO stranke odlučio da će prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, biti prvi na izbornoj listi SNS "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Odmah iza njega na listi je Aja Jung.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA