≫ 

VUČEVIĆ: Lako je Đilasu da vređa Vučića kuckajući na tviteru iz svog toplog doma, on pojma nema šta je stvarni život!

On kaže da Đilas vređa one koji se ozbiljno bave problemima našeg naroda na KiM, uprkos svim preprekama na koje nailaze

  • 7

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević šokiran je tvitom Dragana Đilasa povodom današnje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

(UŽIVO) Borba za opstanak Srba na Kosovu: Mali Vasilije ide na lečenje, traktori i stoka za velike porodice. Vučić razgovara sa meštanima (VIDEO) (FOTO)

Vučević kaže da je Đilasu lako da sedi u toploj sobi u Beogradu i vređa one koji se ozbiljno bave problemima našeg naroda na KiM, uprkos svim preprekama na koje nailaze, piše Informer.

OTUĐEN OD GRAĐANA KOSOVA

- To je pravi vrhunac beščašća. To što Đilas iz udobnosti svog toplog beogradskog doma vređa predsednika koji je danas po kijametu i uz pretnje za ličnu bezbednost obišao i Banjsku i Mitrovicu i Gračanicu i Laplje selo... Vrhunac beščašća je to što je nekom smešno kad neko ima problem u poljoprivredi, sa svojim kozama ili u nekom malom biznisu ili u školi... To u stvari najbolje pokazuje koliko je Dragan Đilas otuđen od građana Kosova. I ne samo od njih, nego od svih građana Srbije. Pa, kako će onda tako otuđen da vodi računa o građanima Beograda i njihovim problemima - kaže Vučević i dodaje:

LAKO JE SEDETI I KUCKATI UVREDLJIVE PORUKE

- Najlakše je sedeti za računarom i kuckati uvredljive poruke. Predsednik Vučić je danas imao teške razgovore, na teškom terenu. I ja sam ponosan na njega jer znam da su građani Kosova zadovoljni što su mogli da mu lično iznesu svoje probleme i životne situacije. I zato svi treba da budemo ponosni na predsednika i naše Srbe na KiM. Jer to je stvaran život i stvarno rešavanje problema, a ne kuckanje uvreda na Tviteru - zaključuje Vučević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    20. januar 2018 | 23:58

    Najlakše je voleti KiM na društvenim mrežama, a malo je onih koji dodju dole.

  • Dusan

    21. januar 2018 | 00:00

    Djilas nikada ne bi poseti KiM bez nekog velikog interesa...kao i jeremic sto je bio pred izbore...ali samo pred izbore

  • Bajka

    20. januar 2018 | 23:59

    Nikada oni koji samo kritikuju ali ne nude rešanja neće dobiti značajniju podržku građana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA