Susret Vučića i Dude u Davosu: Predsednici Srbije i Poljske razgovarali o saradnji dve zemlje (FOTO)

Srpski predsednik imaće danas i niz drugih razgovora i susreta na različitim nivoima sa evropskim i svetskim zvaničnicima i predstavnicima međunarodnih organizacija

  • 79

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu sa predsednikom Poljske Andžejom Dudom.

Brnabić na sastanku "Novih lidera za Evropu": Diskusija o budućnosti sa Trampovim zetom, premijerima Poljske, Estonije i Irske

Predsednici Srbije i Poljske razgovarali su o saradnji dve zemlje ali i o drugim pitanjima, a srpski predsednik imaće danas i niz drugih razgovora i susreta na različitim nivoima sa evropskim i svetskim zvaničnicima i predstavnicima međunarodnih organizacija.

TANJUG/ Kabinet Predsednika Republike Srbije

U delegaciji Srbije sa predsednikom Vučićem je i premijerka Ana Brnabić, koja prvi put u tom svojstvu boravi na Forumu.

Vučić će se danas, kako je planirano, na marginama foruma sastati sa evropskim komesarom za politiku susedstva i proširenje Johanesom Hanom.

Predsednik Srbije je prethodno imao je niz susreta evropskim i svetskih zvaničnicima.

Imao je kraći razgovor sa predsednikom Francuske Manuelom Makronom susreo se sa albanskim i italijanskim premijerima Edijem Ramom i Paolom Ðentilonijem, španskim kraljem Felipeom, šeficom za regionalne strategije Svetskog ekonomskog foruma Martinom Larkin...

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara

    25. januar 2018 | 12:52

    Postavili smo čvrste temelje za ostvarenje saradnje.

  • Pera

    25. januar 2018 | 12:02

    Susret od velikog značaja za Srbiju. Vučić koristi svaku priliku za saradnju sa učesnicima Foruma. Od velike važnosti je da se što više investitora okupi i značajno ubrza razvoj naše privrede. Privući što više firmi i ulaganja, to je naš prioritetni cilj.

  • Sara

    25. januar 2018 | 11:48

    Još jedan značajan partner.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA