PALMA: Nije izolovano Kosovo, već Haradinaj

To što mu Sjedinjene Američke Države nisu izdale vizu pokazuje da nova administracija predsednika Trampa koriguje svoj odnos prema Kosovu i Metohiji, kaže lider Jedinstvene Srbije

  • 61

Nije tačna konstatacija Ramuša Haradinaja da je Kosovo izolovano nego je tačno da je Haradinaj izolovan, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

HARADINAJ POPIO JOŠ JEDAN ŠAMAR: Nova blokada za zločinca

- To što mu Sjedinjene Američke Države nisu izdale vizu pokazuje da nova administracija predsednika Trampa koriguje svoj odnos prema Kosovu i Metohiji. Sjedinjene Američke Države treba da Haradinaju izdaju vizu za Specijalni sud za ratne zločine pripadnika OVK jer mu je tamo mesto - izjavio je Marković reagujući na izjavu Haradinaja da je Kosovo izolovano, nako što on nije dobio vizu za SAD.

Marković je pozdravio i stav Španije, koja se oštro suprotstavlja uključivanju takozvanog nezavisnog Kosova u bilo koji proces koji ostavlja utisak da se Kosovo tretira kao država, saopštila je JS.

- Pozivam i ostale zemlje Evrope da slede primer Španije - rekao je Marković.

VIDEO: Marković, koji je i predsednik Skupštine grada Jagodine, predstavio je u nedelju, kako radi sistem za veštačko osneživanje, koji se koristi u izletištu u ovom gradu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    30. januar 2018 | 13:44

    dosao djavo po svoje.srpska diplomatija pobedjuje!!

  • Lazar

    30. januar 2018 | 12:57

    Pozdravljam stav Spanije, koja se ostro suprotstavlja ukljucivanju takozvanog nezavisnog Kosova u bilo koji proces koji ostavlja utisak da se Kosovo tretira kao drzava

  • Damir

    30. januar 2018 | 13:46

    Sad kad su mu Ameri okrenuli leđa, Haradinaju poziv na sud za ratne zločine ne gine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA