≫ 

(EKSKLUZIVNI FOTO) Grande Ivica! Alfano otkrio kako zovu Dačića u Italiji i kako je dobio nadimak, a doneo mu je i poseban poklon iz Rima

Ministar spoljnih poslova Republike Italije Anđelino Alfano je iskoristio priliku da na kraju današnje posete Beogradu, za rastanak, ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću uruči poklon

  • 14

Šef diplomatije Italije Anđelino Alfano boravio je danas na trilaterali u Beogradu zajedno sa albanskim kolegom Ditmirom Bušatijem. Domaćin Ivica Dačić priredio je posle zvaničnih razgovora ručak za svoje goste.

Ministar iz Burundija zapušio usta Prištini: Evo zašto smo povukli priznanje Kosova (FOTO)

Ministar spoljnih poslova Republike Italije Anđelino Alfano je iskoristio ovu priliku da na kraju današnje posete Beogradu, za rastanak ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću pokloni CD Lučana Pavarotija.

Foto: Telegraf

Alfano je otkrio i zanimljive detalje. Naime, na sastanku Berlinskog procesa u Trstu,  na molbu nemačke kancelarke Angele Merkel, Dačić je otpevao Pavarotijevu ariju, posle čega je pobrao aplauze premijera i ministara spoljnih poslova Evropske unije.

Foto: Telegraf

Alfano je prisutnima, takođe otkrio da Dačića od tada u Italiji zovu Grande Ivica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    27. februar 2018 | 23:07

    Dačića znam još iz srednje škole i kao omladinskog aktivistu. Izuzetno inteligentan čovek a izgradio se u jakog političara. Cene ga ali ne moraju da ga vole.

  • Sasa

    27. februar 2018 | 21:53

    Svetski a nas😉

  • Dejan

    27. februar 2018 | 20:26

    Voli te ga,mrzi te ga ali Dačiċ predstavlja Srbiju onako kako treba a ne kao neka ulizica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA