Prozivke, sujeta, jedinstvo: Zorana Mihajlović o oceni premijerke Srbije, daljim projektima i budućnosti Kosova

- Vlada i svi ministri u ovom trenutku treba da budu uz Aleksandra Vučića - poručila potpredsednica vlade Zorana Mihajlović

  • 4

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kaže da nam je neophodno jedinstvo u zemlji u rešavanju kosovskog pitanja.

Srbiji potrebno jedinstvo: Brnabić ponovila da rekonstrukcija Vlade nije tema

Gostujući na TV Prva, Mihajlovićeva je poručila da predsednik Srbije od nje može u tom smislu da očekuje apsolutnu podršku, te da vlada i svi ministri u ovom trenutku treba da budu uz njega.

- Od mene može da očekuje bespogovornu podršku. Aleksandar Vučić je naš predsednik koji je izabran ogromnom većinom volje građana Srbije. Vlada i svi mi treba da budemo uz njega. Ovo je jedno vrlo važno pitanje - poručila je Mihajlovićeva, te dodala da će se uskoro i videti rešenje u vezi s Kosovom.

Primetivši da su nas sve prethodne srpske vlade "odvajale od Kosova", ona je ponovila da nam je zato sada neophodna svaka vrsta vrsta jedinstva.

Upitana oseća li se "prozvanom" zbog izjave premijerke Ane Brnabić o sujetnim ljudima u vladi i o tome da nije zadovoljna brzinom realizovanja infrastrukturnih projekata, Mihajlovićeva, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, poručila je da se "mi razvijamo, završavamo Koridor 10, Koridor 11, probili smo tunel Braničići, i očekujem da počnemo nove radove".

Foto: Tanjug/Rade Prelic

A na ponovljeno pitanje da li smatra da je ocena premijerke da projekti ne idu dovoljno brzo i da se "ljudi u vladi bave sami sobom", dodala je:

- Pa moguće je, to je isto tako i pitanje za premijerku. Ja bih samo rekla da za ovih nekoliko godina, 200 kilometara autoputeva i sve ono što sada radimo, su zaista veliki i važni rezultati za građane. Mislim da to građani najbolje vide - rekla je ministarska Mihajlović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    3. april 2018 | 12:45

    Mora se priznati da sevpuno uradilo. A da li moze brze, naravno sve treba I moze brze, bolje I jeftinije.

  • Zoran Veteran

    3. april 2018 | 12:26

    Zorana je za predsednicu vlade....

  • Dia

    3. april 2018 | 15:17

    ZORANA, PRAVA ŽENA NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA