Jeste, imao sam tajni sastanak: Vučić otkrio detalje svog nedavnog puta u Rim

On je reagovao na napade opozicije da nije slučajno išao bez obezbeđenja

  • 14

Reagujući na spekulacije opozicije da nije slučajno nedavno boravio u inostranstvu bez obezbeđenja, predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, u izjavi za televiziju Pink otkrio je o čemu je zapravo reč.

Vučić s Putinom o Kosovu i nabavci oružja, najavio da će biti u "Besmrtnom puku": Nosiću dedinu sliku kog su ubile ustaše

- Imali smo jedan tajni sastanak, sastali smo se sa jednim našim prijateljem iz Beograda, Danilo, Milica i ja - našalio se on.

Vučić se u izjavi za Pink televiziju zapitao zašto bi se tajno sastajao s nekim i čemu bi to uopšte služilo, a spekulacije tog tipa pripisao je političkim protivnicima koji, kaže, nemaju nikakvu politiku, te im preostaje samo da izmišljaju gluposti na njegov račun.

- Što bih se sa nekim tajno sastajao? Sa Tačijem sam se video 100, 200 puta...I što bih se uopšte sa nekim tajno sastajao? Šta da radim, sa kim da se sastajem - rekao je predsednik i primetio da izgleda hoće da mu oduzmu pravo da bude običan čovek.

Foto: Marko Todorović

Odgovarajući na pitanja u vezi sa izjavama koje stižu iz opozicije gde je i šta je radio, sa kim se "tajno sastajao", rekao je da se takve stvari ne dešavaju prvi put.

Ponovio je da je sa sinom bio na utakmici Lige šampiona, jer želi da živi kao normalni obični ljudi i da je tako i proveo tri dana sa starijim sinom i ćerkom.

- Nikoga se ne plašim, jer znam da sam radio dobro i najbolje za svoju zemlju, a inače nisam naročito strašljiv, ne plašim se pretećih poruka - to su prazne priče, ali to je rezultat mržnje koju neko gaji - rekao je Vučić.

Ukazao je da kada neko nema politiku, niti neki plan, već samo mržnju, onda izmišlja stvari i napada po svaku cenu, ali i poručio da se ni tih napada, niti pretnji koje mu se upućuju ni malo ne plaši, jer zna da je radio i da radi pošteno i u najboljem interesu Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA