≫ 

"Ura, Srbija": Kozaci raportirali Palmi uoči meča sa Brazilom, svirali mu "Tamo daleko" (VIDEO)

Za one koji su navikli da Palmu viđaju u, za političare manje konvencionalnim situacijama, poput igranja u kolu, upravljanja motorom ili skvadom, pečenju prasića i sl., on je i ovaj put opravdao očekivanja

  • 2

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine nedavno je krenuo na put u Moskvu, sa namerom da večeras navija za srpsku fudbalsku reprezentaciju u odlučujućem meču za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva protiv Brazila.

Palma kvadom krenuo na SP u Rusiju pa poslao poruku naciji: Pobeđujemo Brazil! (VIDEO)

Za one koji su navikli da Palmu viđaju u, za političare manje konvencionalnim situacijama, poput igranja u kolu, upravljanja motorom ili kvadom, pečenju prasića i sl., on je i ovaj put opravdao očekivanja.

Naime, njega su u ruskoj prestonici dočekali Kozaci, a Aleksandar Vitarevič je i raportirao Markoviću.

- Druže Palma, večeras će reprezentacija Srbije pobediti Brazil. Raportira Aleksandar Vitarevič - rekao je predstavnik Kozaka uz tradicionalni ruski povik "ura, ura, ura" i "Srbija, Srbija".

Kozaci su svoje srpske goste pozdravili tradicionalnom ruskom zdravicom i izveli više srpskih pesama među kojima i "Tamo daleko", kada je dirigovao Dragan Marković Palma, zatim "Mnogaja ljeta", kao i najpoznatije ruske pesme, piše u saopštenju Jedinstvene Srbije.

Marković će utakmicu sa Brazilom gledati uz više hiljada srpskih navijača, sa narodnim poslanicima Jedinstvene Srbije Vojislavom Vujićem i Đorđem Kosanićem i portparolom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem.

- Večeras će na stadionu Spartaka u Moskvi Srbi i Rusi zajedno navijati za Srbiju. Ja sam uvek tu gde je Srbija i biću i večeras. Nas su u fudbalu uvek zvali evropskim Brazilcima. To ćemo dokazati i na ovoj utakmici, ali jedan od favorita Svetskog prvenstva će se večeras morati vratiti kući, a naša reprezentacija će ostati još neko vreme u Rusiji. Ovo je za nas finale Svetskog prvenstva i očekujem pobedu srpske reprezentacije - rekao je Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nody

    27. jun 2018 | 11:45

    Nikada Srbiju nisu zvali "Europski Brazilci" taj nadimak je bio za reprezentaciju Jugoslavije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA