Jovanović prozvao Radojičića, iz SNS mu uzvratili: Preči ti je bio put u Madrid

Žalosno je i licemerno boriti se saopštenjima, a ne dolaziti na sednice za koje ste plaćeni, navodi se u pisanoj izjavi Mirkovića

  • 7

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković saopštio je danas da je zamenik odborničke grupe Savez za Srbiju Nikola Jovanović sva pitanja mogao da postavi na sednici Skupštine grada Beograda 29. juna, ali mu je bio preči put u Madrid.

Svaki sedmi stanovnik Srbije član neke partije, najviše u SNS

Žalosno je i licemerno boriti se saopštenjima, a ne dolaziti na sednice za koje ste plaćeni, navodi se u pisanoj izjavi Mirkovića.

- No, to ne treba da nas čudi ako uzmemo u obzir da mu se šef Dragan Đilas kao odbornik u prošlom sazivu pojavio samo na jednoj, od 42 sednice, a iznos koji je Đilas od građana primio iznosio je 632.000 dinara - naglasio je Mirković, koji ukazuje da sitno politikanstvo "tajkunsko-lopovskog saveza" samo pokazuje da je nervoza i histerija u njihovim redovima sve veća.

Foto: Telegraf

On napominje da se slaže da je Beograd je suviše veliki grad da bi "interesdžije, lopovi i tajkuni poput Jovanovićevih šefova Dragana Đilasa i Vuka Jeremića krojili njegovu sudbinu. Na svoja pitanja Jovanović će dobiti odgovore kada i ako se pojavi na mestu za koje je plaćen - Skupštini grada, a do tada bi on, ili njegov šef "podmitljivac Vuk Jeremić", mogli konačno da nam daju odgovore na pitanja zašto su od ambasade Katara iz Berlina dobili 200.000 evra, i za koje usluge su od Patrika Hoa, osumnjičenog u svetskoj korupcionaškoj aferi, on i njegov šef Vuk Jeremić dobili 5,3 milona evra - rekao je Mirković.

On je dodao da će za njih "Beograd uvek biti najlepši i najbolji grad na svetu".

Zoran Radojičić, novi gradonačelnik Beograda Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- To je još jedna drastična razlika između nas koji volimo Beograd i vas koji od njega želite samo korist - zaključio je šef odborničke grupe SNS u skupštini Beograda Aleksandar Mirković.

Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda Nikola Jovanović upitao je u današnjem saopštenju zbog čega gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić za mesec dana, otkako je stupio na tu dužnost, nije izneo stav ni o jednom važnom pitanju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA