≫ 

Pokvaren auto na auto-putu u Grčkoj i niko ne žele da vam pomogne: Nema problema, stiže Palma (FOTO)

Vlasnik auta Saša Jović zaustavljao je prolaznike, ali niko nije hteo da stane

  • 6

Temperatura skoro 40 stepeni, "topi se" asfalt, žena i mala deca su vam u automobilu, koji se pokvario na auto-putu u inostranstvu, a niko ne želi da stane i da vam pomogne. Situacija kao iz noćne more. To se dogodilo i Saši Joviću. Međutim, on je imao tu sreću da mu se u nevolji našao Dragan Marković Palma.

Navikli smo da se funkcioneri voze u skupocenim limuzinama, jedan se ipak vozi u autu domaće proizvodnje (FOTO)

Naime, Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Grada Jagodina, sa saradnicima, Đorđem Kosanićem, narodnim poslanikom i potpredsednikom JS, Životom Starčevićem, portparolom JS i Goranom Milosavljevićem, načelnikom Pomoravskog okruga uputio se motorima u grčki grad Katerini.

Dragan Marković Palma i Đorđe Kosanić na motoru - Foto: Telegraf

Tamo su obišli novoizgrađeni park, kako bi videli neku novu ideju kojom bi obogatili turističku ponudu Srbije. Po povratku iz Katerinija, a na izlazu sa autoputa prema Paraliji, naišli su na pokvareni auto marke Renault Scenic.

Vlasnik auta Saša Jović zaustavljao je prolaznike, ali niko nije hteo da stane. Kada je naišao Palma sa saradnicima i video srpsku tablicu Velika Plana, zaustavio se pored vozila.

Vozač automobil Saša Jović je bio veoma iznenađen kada je ugledao Palmu na motoru i to pored autoputa koji vodi za Atinu.

Kada je Palma čuo šta se desilo odmah je pozvao šlep službu, koja je odvezla auto u servis. Dok su čekali da pristigne šlep služba, Palma je otišao do samoposluge i kupio sokove, kolače, mleko i sendviče za porodicu Jović. Ova porodica, koja je izgubila svaku nadu da će im neko pomoći, u desetak minuta je dobila svu potrebnu pomoć i zadovoljni su stigli u Paraliju u koju su pošli.

Na putu za servis - Foto: Telegraf

Da podsetimo, kancelarija Jedinstvene Srbije već četvrtu godinu radi u turističkom letovalištu Paraliji, tokom turističke sezone. Ta kancelarija, koju često tokom leta poseti i sam Dragan Marković Palma, je svojevrsni servis svim građanima Srbije koji letuju u grčkoj regiji Pierija.

VIDEO: Palma obučavao Brenu tehnikama kik boksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. avgust 2018 | 13:33

    Sve pohvale za Palmu, a za sve ostale koji putuju, uzmite putno osiguranje koje na godišnjem nivou košta manje od 2000 dinara!

  • Bojcica

    1. avgust 2018 | 13:17

    Svaka čast.

  • N

    1. avgust 2018 | 13:19

    Da nije Palma malo u zaustavnoj traci u suprotnom smeru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA