Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 15. jul 2017. godine

U TV Preseku vesti u 17 sati možete da pročitate novine u vezi slučaja koji je potresao Srbiju, ubistvu deteta i žene ispred Centra za socijalni rad Rakovica. Takođe, OVDE otkrijte šta je Vučić tražio od svojih sagovornika, kao i kako se Štefanek popeo na rvački tron sveta.

U Egiptu je danas došlo do novog napada na plaži poznatog letovališta Hurgada. Otkrijte u kom hotelskom komleksu je usmrćeno dvoje nemačkih turista, a povređeno četvoro. Pročitajte šta su nam domaći turistički vodiči otkrili OVDE.

OVDE vidite prve fotografije i snimke krvoprilića iz Hurgade.

Foto: zahabiaresort.com

Danas je završena obdukcija žrtava Marka Nikolića (48), koji je monstruozno usmrtio  svoju nevenčanu suprugu i sina. Pročitajte šta su potkazali rezultati OVDE.

Foto: Telegraf, Srpski telegraf, Facebook/Maja Đorđević

Siniša Petrović (22) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja i Nenad Jovanović (22) iz Rečice kod Žitorađe, momci koji su saslušani zbog ubistva američkog turiste na Zakintosu i koji su pušteni uz kauciju, danas su doputovali u svoje domove. OVDE vidite emotivan susret njih i porodica.

Foto: Telegraf

Kaskader iz serije "The Walking Dead" doživeo je nesreću na setu i poginuo na snimanju osme sezone. OVDE pročitajte šta je pošlo po zlu.

Foto: Facebook/John Bernecker

Planetarno popularni brazilski model Adrijana Lima ima novog dečka Metina Haru, sa kojim razmenjuje nežnosti u Turskoj. Zajedničke ljubavne fotografije novopečenog para pogledajte OVDE.

Tarzan Smajli danas je "olizao" nagradu u nagradnoj igri Frikoma. On je pojeo "rumenka" i osvojio neverovatnu sumu koja će mu promeniti život. O kojoj cifri je reč, pročitajte OVDE.

Foto: Dušan Petrović

Upoznajte rivale Crvene zvezde i Partizana u 3. kolu kvalifikacija OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA