≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV Presek u 17: Poslednja ispovest Cuneta Gojkovića, Mali smenio direktorku Centra za socijalni rad, novi trener Zvezde preživeo životnu dramu. Naše vesti od 17 časova pogledajte OVDE.

Više nećete moći ni za kilometar da prekoračite ograničenje brzine: Stižu najoštrije mere do sada u saobraćaju!

Stravične slike u Grčkoj posle zemljotresa koji je odneo dva života i otišao dalje ka Turskoj: Sve je porušeno, ljudi nemi od šoka! (FOTO)

Snažan zemljotres jačine 6,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je rano jutros Egejsko more u blizini popularnih turskih i grčkih letovališta. Najmanje dve osobe su poginule, a oko 450 je povređeno, saopštili su grčki i turski zvanicnici. Sve o tome pročitajte OVDE.

Zapadni Balkan bi mogao u Evropsku uniju u dva talasa

Profesor Univerziteta u Gracu Florijan Biber smatra da bi ulazak država Zapadnog Balkana u EU mogao da se odvija u dva talasa, pri čemu bi prvo Uniji pristupile dve ili tri zemlje. Biber u intervjuu za Tanjug i portal "Juropijen vestern Balkans" (EWB) kaže da je pitanje da li je uzrok aktuelnog "zamora u proširenju" u samoj EU ili u nedostatku reformi u regionu poput pitanja šta je starije - kokoška ili jaje. Pročitajte OVDE.

Sparta ima DVE velike mane koje Zvezda mora da iskoristi, ali kako protiv Plavšića kog Česi vide kao ključnog igrača za rušenje crveno-belih?

Prve reči novog trenera Zvezde: Izginuću da iskoristim šansu!

Novi trener Crvene zvezde je Dušan Alimpijević, doskorašnji strateg FMP-a. To je saopštio predsednik Kluba Nebojša Čović. Pročitajte OVDE.

POSLEDNJA ISPOVEST CUNETA GOJKOVIĆA: Moj život su krevet, toalet i sto, ali neću se predati

Evo zašto je Jovana Joksimović dobila OTKAZ na RTS-u!

Jovana i Željko Joksimović upoznali su se 2008. godine, a osim kratkog prekida veze u samom početku njih dvoje nisu imali većih problema niti skandala. Pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA