Prve reči novog trenera Zvezde: Izginuću da iskoristim šansu!

Doskorašnji strateg FMP preuzeo prvi tim, a pomaže mu bivši igrač Zvezde

  • 12

Novi trener Crvene zvezde je Dušan Alimpijević, doskorašnji strateg FMP-a. To je saopštio predsednik Kluba Nebojša Čović.

>>> (LIVESTREAM) Čović o situaciji u Zvezdi!

Nebojša Čović je rekao da će grudima i leđima braniti novog trenera.

- Niti smo bili pritisnuti uza zid niti su Dule i Milenko rezultat što niko nije hteo u Zvezdu. Toliki broj trenera je hteo u Zvezdu. Oni su hteli u Zvezdu, ali mi smo birali.

- Imamo potpuno poverenje u Duleta i Milenka.

- Da li je mlad? I vi ste mladi. Naravno da je mlad, pa nećemo nekog od 70 godina, pa da plaćamo posebno osiguranje. Da li je neiskusan? Jeste. Ali nije on prvi mladi trener. Najbolji trener Evrope je Željko Obradović koga je Kića iz patika doveo u na klupu Partizana.

- Pisali ste da Čović grudima brani Radonjića. Duleta  ću da ga branim i grudima i leđima i nogama i rukama. U smislu da moraju da rade svoj posao. Ozbilni su ljudi i svesni izazova.

Foto: Marko Todorović

Dušan Alimpijević je rekao:

- Zahvalio bih se upravi kluba koja s eodlučila na ovakav potez ja sam zahvalan. Svestan sam svega što znači Crvena zvezda imena, tradicije navijača. Na moje zadovoljsto pomoćnik mi je Milenko Tepić, tu je i Slobodan Ljubotina. Milenko je prihvatio poziv da pomogne iskustvom, znanjem.

Uveren sam da imamo energije da sve ono šzo je ispred nas iznesemo. Svi do jednog ćemo izginuti za ovo što nam je pruženo i ovo što je ispred nas. Mi ćemo stvarno pokušati niz prelepih rezultata. U smislu velikog rezultata. Znamo šta se očekuje od Zvezde. Znamo da su pobede normalne, da se ide na najviše i tako ćemo razmišljati - rekao je Alimpijević-

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA