Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. 

Biznismen iz Surdulice Predrag Perić (47) pronađen je mrtav u lokvi krvi u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana, a kako se pretpostavlja ubijen je iz vatrenog oružja.

Svima je dobro poznato kad žena poludi, često ne zna šta govori. Jedan od takvih slučajeva dogodio se na Bajakovu, graničnom prelazu Srbije sa Hrvatskom, a izazvao je brojne reakcije, mahom šaljive.

Više o ovome možete da pročitate OVDE.

Sjajna atmosfera vlada u Grosetu na atletskom Evropskom prvenstvu za starije juniorke. Četvrti dan takmičenja bio je berićetan za Srbiju. Milica Gardašević je postala juniorska šampionka Evrope u skoku u dalj za starije juniorke do 20 godina.

Ceca Ražnatović, kao što to čini svake godine u ovo vreme, otputovala je za Crnu Goru, gde će večeras zapevati u poznatoj budvanskoj diskoteci, "Top Hill".

Ekipa Telegrafa folk zvezdu sačekala je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", na koji je Ceca stigla u pratnji sina Veljka sa širokim osmehom. Pevačica je imala i novu frizuru, a deluje kao da je skratila kosu kod frizera.

Više o Ceci pročitajte OVDE.

Legendarni pevač Predrag Gojković Cune, koji je preminuo 21. jula u 85. godini, za sobom je ostavio suprugu Leposavu i dve ćerke.

Crvena zvezda je savladala Radnički iz Niša sa 3:0 u 1. kolu Superlige pred 4.913 gledalaca na Marakani.

Golove su postigli novajlija Aleksandar Pešić, Slavoljub Srnić, koji je golgeterski raspoložen u poslednje vreme, dok je poslednji pogodak postigao Ričmond Boaći, koji je ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA