Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U današnjem Preseku vesti "T now" možete pronaći prognozu vremena za naredne dane, čuti priču o hrvatskim carinicima, ali i biti svedok svađa fanova na relaciji Glogovac - Ceca.

Prema novim pravilima, srednja brzina kretanja vozila na auto-putu meriće se između dve naplatne rampe, ali ova odluka neće se primenjivati na svim vozačima. Određene kategorije vozača biće izuzete, OVDE pročitajte koje.

Kod dvoje starijih građana potvrđeno je prisustvo groznice Zapadnog Nila, saopštili su iz Instituta "Dr Milan Jovanović Batut". Radi se o sezonskom oboljenju koje se prenosi ubodom zaraženog komarca. Više o ovom slučaju pročitajte OVDE.

Sin jednog od najboljih odbojkaša sveta Markosa Milinkovića, Luka (13), utopio se u subotu na Braču, a nalazi obdukcije pokazali su uzrok smrti. OVDE pročitajte šta je otkriveno.

Na pripremnom meču srpskih košarkaša sa ekipom univerzitetske selekcije koji se očekuje 2. avgusta, neće igrati Nemanja Nedović. On je ranije zadobio povredu desnog ramena, i trenutno se procenjuje koliko je ona ozbiljna. Ostatak priče vidite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA