Bazeni puni ljudi u pola noći: Evo gde sve možete da odete na noćno kupanje u ovim paklenim danima

Noćno kupanje je od danas na Tašmajdanu produženo, pa će kupači uživati na bazenu sve do ponoći. I drugi beogradski bazeni, takođe, imaju noćno kupanje kao standardan deo programa

  • 7

U ovim vrelim danima mnogi spas ne pronalaze ni na bazenima. Prevelika gužva i ekstremno visoke temperature mnogima ne prijaju, pa radije ostaju kući pod klimom.

Paklena leta sve do 2021. godine: Pred nama su dani kada se obaraju svi rekordi, temperature preko 40 stepeni

Zato već godinama unazad na skroro svim beogradskim bazenima ima i noćno kupanje, za ono koji hoće da uživaju u plivanju, a da ih pritom ne prži sunce

Noćno kupanje je od danas na Tašmajdanu produženo, pa će kupači uživati u  kupanju sve do ponoći. I drugi beogradski bazeni, takođe, imaju noćno kupanje kao standardan deo programa.

SRC "11. april"

Otvoreni bazeni SRC "11. april" zbog velikih vrućina u kontinuitetu, od subote 26. jula imaju i noćno kupanje u terminu od 21 do 23 časa.

Cena ulaznica je 400 dinara, a deca mlađa od 12 godina moraju biti u pratnji punoletne osobe.

Foto: Telegraf

Na Olimpu uz kartu, gratis ležaljka

Kao i na većini beogradskih bazena i SC "Olimp" na Zvezdari ima termine noćnog kupanja i za razliku od drugih bazena, ovde možete da se brčkate do ponoći, a uz cenu karte uračunata je i ležaljka.

Iz SC "Banjica“ su najavili da „rade na tome da posetiocima bude omogućeno noćno kupanje“.

Dorćolci će jedini ostati bez noćnog kupanja, jer iz SRC "Milan Gale Muškatirović“ kažu da neće biti organizovano.

Noćno kupanje u Gornjem Milanovcu, Novom Sadu, Čačku

A u Gornjem Milanovcu je prvi put ove sezone organizovano noćno kupanje. Budući da je bilo mnogo zainteresovanih, direktor Predrag Marković  je najavio da će kupanje sigurno opet biti ponovljeno.

Slično je i u Čačku, gde je Sportski centar Mladost prvi put ovog leta organizovao je noćno kupanje na gradskom bazenu. Od 22. jula noćno kupanje će trajati do 22 časa.

Zbog visokih temperatura, od subote, 24. juna, na otvorenom bazenu Spensa u Novom Sadu počeće i noćno kupanje, i to u terminu od 20 do 23 časa. Cena ulaznice je 200 dinara.

Na otvorenim bazenima SC "Sajmište" neće biti organizovano noćno kupanje.

Kupanje u cik zore

Na Tašmajdanu ranoranioci mogu da uživaju u plivanju od 06 ujutru, a u čarima ovog kupanja u letnjoj sezoni svakodnevno uživa oko 60 ljudi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Michaela Dusíková - ČIF

I drugi bazeni nude mogućnost plivanja u cik zore, pa tako u SCR Vračar biznis plivanje se organizuje svakog radnog dana od 6.30 do 8.30. Dnevna karta iznosi 350, a mesečna 4.000 dinara.

Značajne uštede mogu se ostvariti uplatom od tri meseca, koje će vas koštati 10.000 dinara.

Na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović" omogućen je termin za ranoranioce, ali kako kažu, ne koristi ga mnogo ljudi. Termini su radnim danima od 6.30 do 9 sati, a dnevna karta košta 390 dinara, dok je mesečna 4.300.

Na "11. aprilu" na Novom Beogradu takođe imaju termine "biznis plivanja", već od 6.30, a po ceni od 350 dinara, može da ostane sve do 8.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA