Prijavila muža za zlostavljanje u Boru, kako bi mogla s prijateljicama na more

Jednoj gospođi iz Bora suprug nije dozvoljavao da ode na odmor, pa je odlučila da ga prijavi za nasilje, kako bi nesmetano otišla

  • 15

N. B. (73), iz okoline Bora, prijavila je svog slabo pokretnog supruga Z. N. (75) za nasilje u porodici, kako bi sa svojim prijateljima iz jednog penzionerskog udruženja mogla da ode na more.

Beograđanka podnela krivičnu prijavu protiv supruga (65): Terao je da svakodnevno imaju seks

- N. B. je rekla suprugu da sa članovima penzionerskog udruženja želi da ode 10 dana na more. Objasnila mu je da to neće puno koštati, ali se suprug pobunio zbog niskih penzija koje ovaj bračni par prima - priča dobro obavešteni izvor.

Navodno, Z. N. koji je slabo pokretan, supruzi je kazao da je on protiv jer "treba platiti račune, kupiti lekove, preživeti do naredne penzije".

- Iznervirana tim odgovorom, N. B. je pozvala policiju i supruga prijavila za nasilje u porodici - navodi izvor.

Odmah je obavešteno Tužilaštvo koje revnosno "nasilniku" odredilo udaljenje iz stana i zabranu prilaska supruzi do okončanja postupka.

- Nakon toga, za N. B. više nije bilo nikakvih prepreka. Spakovala se i sa prijateljicama penzionerkama otputovala na more, gde se družila sa ispisnicama i uživala u čarima leta - kaže izvor.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Međutim, po povratku sa mora, "muž nasilnik" je podneo zahtev za razvod braka, u kome se ovaj par nalazi gotovo 40 godina.

- Ako se ispostavi da je nepravedno optužila muža, biće podneta prijava zbog lažnog prijavljivanja - dodaje upućeni izvor.

On kaže da je, od stupanja na snagu novog zakona o nasilju u porodici, policija "zatrpana" takvim prijavama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    5. avgust 2017 | 11:53

    Mislim da je sve vise ovakvih gospodja koje zloupotrebljavaju zakone o nasilju u porodici treba svaka laz i nasilje da se ozbiljno kazne sto vise javnoooo

  • MinaGogi

    5. avgust 2017 | 13:18

    Iako sam žena apelujem da se ovakve spodobe javno raskrinkavaju sa sve fotkom I punim imenom pa da vidimo dokle će tako.

  • Pakistanac

    5. avgust 2017 | 11:50

    Za svako nasilje u porodici su krive zene.Tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA