≫ 

Seks igre u leskovačkoj bolnici: Direktor zatekao medicinsku sestru i ljubavnika u akciji, on pobegao u podrum, ona na bolovanje

Oni su uhvaćeni u toku noćne smene i protiv medicinske sestre pokrenut je disciplinski postupak jer ga je "naterala" da glumi bolesnika

Vikend iza nas obeležio je zanimljiv događaj u leskovačkoj Opštoj bolnici, kada je direktor te zdravstvene ustanove N.D. u noćnoj smeni zatekao medicinsku sestru i njenog ljubavnika u seksualnom zanosu!

Ima dobrih ljudi u Srbiji, ali nisu vidljivi: Jedna divna medicinska sestra iz Arilja je ostavila ovu poruku i pokrenula lavinu sreće (FOTO)

Noćni nenajavljeni obilazak rezultirao je pokretanjem disciplinskog postupka, prenele su Leskovačke vesti.

Direktor je medicinsku sestru sa Odeljenja neurologije i njenog obnaženog ljubavnika zatekao u jednoj od kancelarija u toku radnog vremena što ga je, tvrde očevici, vidno uznemirilo i šokiralo, pogotovo s obzirom na činjenicu da se ljubavni par dao u beg.

Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

- Moram da priznam da nisam očekivao baš takvu jednu scenu. Bilo mi je jako neprijatno! – rekao je za lokalne medije direktor bolnice.

- Ljubavnik se od sramote najpre prekrio ćebetom preko glave, iako su mu „sevale“ genitalije, pa je tako obnažen počeo da beži. U podrumu, gde se kasnije sakrio, golog su ga pronašli radnici obezbeđenja, misleći da je u pitanju provalnik – prepričavao je dobro obavešten izvor noćnu situaciju o kojoj danas bruji cela bolnica, dok je posramljena medicinska sestra je već danas „pobegla“ na bolovanje, nakon što joj je jasno stavljeno do znanja da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak i mogući otkaz.

Izvesno je da posle ovog slučaja nikome više neće pasti na pamet da vodi ljubav u bolnici, za koju se u gradu i glasno priča da to nije prvi slučaj.

Ljubavnik, inače iz Bobišta, nije upošljenik bolnice, a njega je četrdesetogodišnja medicinska sestra „privela“ na svom radnom mestu, navodeći ga da glumi bolesnika, čime je teško prekršila radnu disciplinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glasam za seks

    8. avgust 2017 | 17:18

    Pa zar to ne rade i mnogi lekari sa sestrama na dežurstvu?Ajte molim vas. Dati ženi otkaz zbog jednog seksanja?!Pa stvarno...

  • Laki

    8. avgust 2017 | 16:42

    Šta bre dirate ljude, nisu krali, nisu pravili neku štetu, bolesnici namireni, noć duga... sbe se bojim da taj dr nije imao i lična takva iskustva

  • Dragoljub

    8. avgust 2017 | 17:11

    Baš bi voleo da znam kako bi reagovao da je nadjen neki doktor u akciji.A to je čista klasika po zdravstvenim ustanovama.Sad ce ovu jadnu zenu na stub srama da stave ko da je uradila ne znam sta revolucionarno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA