≫ 

Ovakav je samo jedan spomenik u Srbiji: Čovek na nadgrobnoj ploči napisao ISPOVEST (FOTO)

Čovek je na nadgrobnoj ploči kritikovao sinove za koje se ceo život žrtvovao a oni su ga proglasili ludim, napadali sekirom i slali u ludnicu

  • 8

Ovaj čovek je podigao sebi spomen ploču na kojoj je rešio da napiše sve šta je prošao i šta su mu radili. Naime on na nadgrobnoj ploči kritikuje sinove za koje se ceo život žrtvovao a oni su ga proglasili ludim, napadali sekirom i slali u ludnicu.

Bata Živojinović dobija spomenik u Koraćici

A šta je sve tačno napisao možete da vidite na fotografiji i u tekstu koji sledi ispod fotografije.

- Da sam odgojio dva kera branili bi kuću i mene celog života. Sina sam školovao na fakultetu. A drugog za TV tehničara. Placeve i zgrade sam im spremio. U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja.

- U bolnici su tražili da me pošalju u ludnicu Padinska Skela. Traže moju razrušenu i nedorađenu kuću. Mene izgone iz kuće u starački dom u Šabac, 48 puta dovodili su miliciju sa komšijama. Davili me noću. Napadali me sekirom, nožem, lopatom i pesnicama. Trovali me 10 puta – piše na ploči.

Foto: Facebook

Međutim nikad nije otkriveno ko je domaćin koji se na ovaj način izjadao svetu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kadu

    15. avgust 2017 | 14:04

    kakav gospodin skidam kapu

  • Wolden Šmit

    15. avgust 2017 | 14:24

    Ovim nesretnim sinovima ne treba veća kazna,Deda i u novine dospeo,kakav je daje deda Sinovi su milon puta gori ,sram ih bilo dužni su mu samo zato što ih je kao decu odgojio pa kako tako,u ostalo ne ulazim Užas nad užasima..!Svaka čast novinarima na objavi..!

  • Vuk gorski

    15. avgust 2017 | 15:09

    Sigurno velika pouka kako se danas deca odnose prema roditeljima.Nema postovanja iako su se ceo zivot zrtvovali za decu.Samo se gleda ako se ima sta prodati a roditelje proglasiti ludim ili poslati u staracki dom.Sve je postao samo novac,a mi Srbi nismo nekad bili takvi , e zato ce mo polako nestati pa i treba da nestanemo,ovaj spomemik nije samo ovom coveku vec desetinsma hiljada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA