NA OVOJ FOTOGRAFIJI VREBA SMRT: Dobro pogledajte jedan detalj i shvatićete zašto narod gine na prugama! (FOTO)

Poslušao sam suprugu i zaustavio auto

  • 8

Iako je pružni prelaz, koji od sela Kobišnica vodi ka Negotinu propisno obeležen i označen, vozovi na toj deonici nesmetano prolaze čak i kada je rampa podignuta! Taj detalj se vidi na fotografiji, koja je dokaz da vozači moraju da imaju savršen sluh kako bi spasli živu glavu!

Užas kod Tošinog bunara: Voz pregazio ženu, sumnja se da je reč o samoubistvu

O ovom užasu bruji ceo Negotin! Muškarac (38) devojčici od 14 godina napravio dete, koje ona želi da rodi

Poslednji slučaj dogodio se juče, a vozač putničkog automobila, koji je krenuo da pređe prugu, samo zahvaljujći tome što mu je supruga kazala da joj se učinilo da čuje voz je zastao ispred pruge i tako, za dlaku, izbegao tešku tragediju.

- Poslušao sam suprugu i zaustavio auto, a voz je, iako je rampa bila podignuta, projurio pored nas. Da sam krenuo da pređem prugu, ni sam ne smem da pomislim šta bi se desilo – ispričao nam je ovaj čovek.

Očevidci kažu da ovo nije prvi put da na ovom mestu vozovi prolaze, iako je pružna rampa podignuta, kao i da je pravo čudo da do sada nije bilo teških saobraćajnih nesreća na ovom mestu.

Međutim, nadležni u srpskim železnicama se pravdaju time da, bez obzira na to što ja pružnom prelazu kod Kobišnice ima saobraćajnih znakova, koji regulišu kretanje u saobraćaju, ’’branici i polubranici nisu saobraćajni znaci, već da služe kao osiguranje pružnih prelaza’’.

Inače, u Timočkoj Krajini ima više od 30 kritičnih pružnih prelaza koji nisu obezbeđeni, zbog čega su i nesreće na prugama česte. Najtragičnija se desila pre tri godine, kod Zaječara, kada je lokomotiva na pruzi, kod ’’vražogrnačke rampe’’ udarila u džip ’’ suzuki’’. Tom prilikom poginula su četvorica muškaraca koji su bili u vozilu.

Daljinac

(Telegraf.rs/ R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nostramudas

    22. septembar 2017 | 16:21

    Dignuta rampa

  • Vladimir

    22. septembar 2017 | 19:30

    Na 90% prelaza preko pruge rampe ne rade godinama i nikoga to ne interesuje od ovih ministara.

  • Nikolaus

    22. septembar 2017 | 18:43

    Nista novo. Iz Vrbasa prema Kuli se to redovno desava, niko ne reaguje. Mnogi zivoti se izgube zbog necije ne odgovornosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA