Čitulja za Hefnera u Politici: Pogledajte kako su se dvojica Srba oprostila od osnivača Plejboja (FOTO)

Nikola i Bojan čituljom odali počast tvorcu "Plejboja" objasnivši da je "bio red da se takva ljudska veličina ispoštuje"

  • 7

Čitulja retko koga može nasmejati, ali na stranama današnje Politike osvanila je čitulja u kojoj piše "Život sladak ko bombona. Poslednji pozdrav gospodaru noći od Krte i Vlačića", pa je prosto nemoguće da vam ovakve reči ne izmame osmeh.

Pamela Anderson se šokantnim snimkom iz kreveta oprostila od Hjua Hefnera! (VIDEO)

Stanija tužna zbog smrti Hjua Hefnera: Jedina sam Srpkinja u njegovom carstvu, legendo počivaj u miru (FOTO)

Ove reči oproštaja uputila su dvojica Beograđana Hju Hefneru, jer kako kažu smatraju "da je bio red da se oproste od takve ljudske veličine".

- Bio je red da se ispoštuje takva ljudska veličina kao što je on, da ga ispoštuje i neko iz ove naše male zemlje. On je bio veličina, jer dok jedni kradu, a drugi varaju, Hju je radio najbolju stvar i najviše para od svih je imao. Njega su zanimale samo lepe žene, ljubav, isključivo lepe stvari. Na pametan i najbolji način je zarađivao novac. Što se kaže spojio je lepo i korisno - rekao je za Politiku Nikola K, pomorac po zanimanju.

- Trebalo je večno da živi! Ne znam da li ga je podmlađivao posao kojim se bavio, ali je svakako mnoge među nama uveseljavao. Napravio je baš dobar plan za život. On je dokaz da raj nije samo na nebu nego i na zemlji - dodao je Nikola za Politiku.

Ovi momci smatraju da mu na nebu sigurno neće biti dobro kao na zemlji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA