≫ 

Današnja vremenska prognoza (26. decembar 2017): Još jedan sunčan dan nam se "smeši"

Posle podne i uveče u jugozapadnim i južnim krajevima doći će do umerenog naoblačenja koje će ponegde usloviti slabu kišu

  • 0

U Srbiji će ujutro biti hladno, mestimično sa slabim mrazom i maglom, a u toku dana pretežno sunčano i toplo za ovog doba godine.

VREMENSKA PROGNOZA ZA POSLEDNJE DANE OVE GODINE: Evo kako će biti 1. januara u svim gradovima Srbije (FOTO)

Posle podne i uveče u jugozapadnim i južnim krajevima doći će do umerenog naoblačenja koje će ponegde usloviti slabu kišu, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od - 4 do 3 stepena, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

I u Beogradu će jutro biti hladno, na širem području grada slab mraz i magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo uz slab vetar južnih pravaca. Jutarnja temperatura 3, na periferiji oko -3, a najviša dnevna 12 stepeni.

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u sredu i četvrtak će biti umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito, u sredu uveče na jugu, a u četvrtak i u ostalim krajevima mestimično sa kišom. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno i olujni.

U petak će biti pretežno oblačno, hladnije mestimično s kišom, a na planinama snegom. Vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni. Posle podne na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje se prestanak padavina i razvedravanje.

Zatim, od subote uglavnom suvo sa temperaturom oko prosečnih vrednosti, samo u nedelju krajem dana na severoistoku Vojvodine prolazno naoblačenje sa slabim padavinama.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA