≫ 

Pucali su u moje srce, pucali su u Bogdanovog tatu, pucali su u sve nas: I kamen bi zaplakao od statusa Oliverove supruge na Fejsbuku

U statusu navodi da ono koji su ovo uradili sigurno neće mirno spavati

  • 21

Milena, supruga Olivera Ivanovića, koji je juče ubijen u Kosovskoj Mitrovici, ostavila je potresnu poruku na svom profilu na Fejsbuku.

ATENTAT NA OLIVERA IVANOVIĆA: Gotovi rezulati obdukcije, telo uneto u prostorije stranke, potresne scene širom Srbije (FOTO) (VIDEO)

- Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas. U slobodu, Srbiju! Mirno spavaj voljeni moj. Oni koji su ovo uradili sigurno neće! - napisala je Milena dva sata iza ponoći u noći između utorka i srede.

Oliver Ivanović, koji sa Milenom ima sina Bogdana (6) da podsetimo, ubijen je juče oko 8 sati dok je ulazio u prostorije svoje stranke. Na njega je pucao napadač iz automobila u pokretu, koji je nakon toga zapaljen.

Obdukcija je pokazala da je u njega ispaljeno šest hitaca.

Direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović precizirao je nako obdukcije da  ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka":

 - Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema njegovim rečima, hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usled čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

Telo ubijenog Ivanovića posle obdukcije preuzela je porodica.

Foto: Tanjug/AP

Ono će danas biti dopremljeno u Beograd, a sutra (četvrtak) će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Ko je bio Oliver Ivanović:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perka

    17. januar 2018 | 08:44

    Moje iskreno saučešće porodici Ivanović

  • Miloje Bubanja

    17. januar 2018 | 08:50

    Сестро Српкињо, прими моје саучешће и ти и твоја породица, убили су насег Црногорца који је био као и ја за спајање Србије и Црне Горе, човек који мрава није згазио у животу,и никад није одустао од своје речи

  • Jekana

    17. januar 2018 | 08:27

    Tuga :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA