≫ 

Najveća srpska bruka za Bogojavljenje: Hteo je da prevari sve u trci za časni krst. Sada o njemu priča ceo region (VIDEO)

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako jedan muškarac ne stoji sa ostalima, već na obali reke čeka da trka počne

  • 24

Rezultat trke za Časni krst u Beloj Vodi u Srbiji poništen je zbog neregularnosti – jedan od učesnika je do krsta stigao znatno kraćim putem. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako jedan muškarac ne stoji sa ostalima, već na obali reke čeka da trka počne.

Sa kukastim krstovima na grudima, pred Amfilohijem plivao za ČASNI KRST u Podgorici (FOTO)

Kada su plivači uskočili u vodu on je takođe počeo da pliva i sa samo nekoliko zamaha stigao prvi do krsta.

Trka je zbog toga poništena, pa je zvanična nagrada kasnije dodeljena prvom plivaču iz grupe, Lazaru Krstiću (15) iz Kruševca.

Printskrin: Youtube/Zoran Milanovic

Srpska pravoslavna crkva proslavlja 19. januara Bogojavljenje, praznik krštenja Isusa Hrista kojim je počela njegova misija i propovedanje hrišćanske vere. Na ovaj praznik u hramovima se osveštava vodica, koja se smatra lekovitom, a jedan od običaja je i plivanje za Časnim krstom.

Ovaj video veoma je brzo postao viralan, pa su preneli skoro svi regionalni mediji neverovatnu priču o pokušaju prevare.

Pogledajte kako je izledala najveća Bogojavljenska prevara:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin bokelj

    20. januar 2018 | 13:55

    Ovaj bi precicom do Boga

  • ....

    20. januar 2018 | 14:41

    E, da je on jedini prevarant u Srbiji...

  • djole

    20. januar 2018 | 14:35

    Tipican primer stanja drustva....Ovakav primer mozemo videti svuda...skoli,posti,televiziji...Davo su nestali cast i postenje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA