'Ajde da te vidim celu, 'ajde bez pidžame: Fudbalski sudija (37) slao jezive poruke devojčici (FOTO)

Fudbalski sudija i električar iz Brčkog slao je neprimerene poruke trinaestogodišnjoj devojčici iz Sremske Mitrovice, zahtevajući da skine pidžamu i slika se gola

  • 9

M.J. (37) fudbalski sudija i električar uhvaćen je u neprimerenom dopisivanju sa maloletnicom iz Sremske Mitrovice. Pedofil je u porukama tražio od devojčice (13), koja je sedmi razred da se slika gola samo za njega!

Šokantna izjava oca koji je sina i ćerku terao na oralni seks: Kratko rekao "volim svoju decu najviše na svetu", pa zanemeo!

- Policija je uzela prepiske i listing telefona i započela istragu o ovom slučaju. Takođe će se ispitati da li ima još maloletnih žrtava koj je spopadao ovaj manijak. Vrlo brzo inspektori će zakucati na njegova vrata i uhapsiti ga - kaže izvor.

Sudija je sa 13-godišnjakinjom nedavno počeo da se dopisuje, dok je ona bila na školskom raspustu. Prvo joj je poslao fotografiju na kojoj joj šalje poljubac, a nakon toga započeo dalju konverzaciju.

Manijak je devojčici prvo poslao fotografiju na kojoj joj šalje poljubac/Foto: Facebook

POSTAVLJAO DETETU INTIMNA PITANJA

Pitao je devojčicu odakle je, koliko ima godina, koji je razred, kako joj je u školi i ostala uopštena pitanja, na šta mu je ona odgovorila da je iz Sremske Mitrovice, da ima 13 godina i da slabije uči. Nakon toga, postepeno je prelazio na intimnija pitanja!

- Jesi li se poljubila do sada? - počeo je da se obraća devojčici vrlo prisno, ispitujući je da li ima dečka, da li je i koliko ta veza ozbiljna.

Voleo bih te celu videti, pisao je manijak/Foto: Facebook

DA LI BI VOLELA DA SE LJUBIŠ?

Nakon što je devojčica kratko odgovorila da se nikad nije ljubila, sudija je nastavio da je spopada, pa je odmah pitao "da li bi volela".

Zatim ju je pitao šta voli da nosi, tražio da napiše šta sve ima na sebi i tražio da mu pošalje fotografiju.

Kada je devojčica kazala da je u pidžami, rekao joj je da želi da je vidi celu/Foto: Facebook

CELU DA TE VIDIM, 'AJDE BEZ PIDŽAME

Kada mu je kazala da je u pidžami, rekao joj je da želi da je vidi celu. Maloletnica se tada zabrinula da bi da bi njene slike mogli da vide i njegovi prijatelji, a manijak ju je ubeđivao da je "iskren" i da nikada tako nešto ne bi uradio.

- Hajde cela da te vidim - napisao je manijak.

- Pa da posle šaljete drugarima - odgovorila je devojčica.

- Ne brini majke mi nisam takav - samo je deo prljeve konverzacije pedofila sa maloletnicom.

Muškarac je zatim zahtevao od devojčice da se slika gola, bez pidžame!

Ove poruke su dospele u javnost i pedofil na svu sreću nije ispunio svoju nameru.

Nezavisna organizacija "Borba protiv pedofilije" za kratko vreme dobila je veliku podršku roditelja, dece i građana Srbije, koji žele da konačno stanu na put pedofiliji i ljudima koji imaju pogrešne afinitete i želje.

Kada je reč o saradnji sa policijom, ova grupa boraca ima stabilnu saradnju sa većim brojem inspektora u koje imamo poverenja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    19. april 2018 | 11:41

    Pojasnjenje svim nepismenim ljudima koji komentarisu. Ne radi se o devojcici od 13. Godina koja se dopisuje i ima FB. Radi se o grupi “Boraca protiv pedofilije”. Koja navlaci i razotkriva ove monstrume.

  • stranputica

    18. april 2018 | 15:18

    Iz kog razloga se devojcica od 13 godina uopste dopisuje sa nepoznatim ljudima? To treba utvrditi i adekvatno je kazniti, sta rade ti roditelji, i njih treba kazniti sto je nisu vaspitali kako treba.

  • M

    18. april 2018 | 11:35

    Kako je nepismen jesili tu ahhahahaha sve zajednno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA