≫ 

Najskuplji motor Anđela pakla koji je protutnjao kroz Jagodinu: Ko vozi žestoku mašinu od 3.000 kubika koja košta 127.000 evra? (FOTO)

Član bajkerske grupe iz Nemačke prodefilovao je na dvotočkašu vrednom 127.000 evra

  • 4

Više od 1.000 motocikala provozalo se kroz Jagodinu na godišnjem skupu "Anđela pakla" Mašine koje su prodefilovale od 29. maja imaju bruto vrednost veću od 45 miliona evra, a poglede je mamila najskuplja od čak 127.000 evra.

Papreno skupa "zver", ljubimac jednog Nemca, "hos bos" sa osam cilindara i motorom "korvete" 3.000 kubika, kako je izjavio član iz Srbije ove bajkerske grupe Vladimir Petković. Ostali primerci mora dvotočkaša bili su vrednosti i jednog stana u našoj zemlji, uglavnom od 30.000 do 50.000 evra.

Za manje od 1500 dinara bez briga preko granice: Ne dajte da vam potvrde o produženju registracije pokvare odmor

Kad je utihnula grmljavina dragocenih motora, utisak je da je sve proteklo mirno. Može se reći da je još jednom je pokazana veličina straha od promaje među Srbima, koji će trajati verovatno za svagda, jer i dalje traje a za samo dan-dva premošćen je od najozloglašenih bajkera.

Ljubimac koji vredi čitavo bogatstvo Foto: Infocentrala/Vladan Milošević

- Od fame da će decu sklanjati u zbegove ko u doba Turaka do potpisivanja na majice. Sjajni su mi i roditelji devojčice, koja je slavila punoletstvo. Pozvali su moje prve goste da im se pridruže i to je bio još prvi dan kada je uveliko trajao strah. "Fama" i "drama" - priča Petković.

Niko ni od "Anđela pakla" nije imao primedbi, prema njegovim rečima, a uživali su u domaćim običajima i spcijalitetima i rado se slikali sa meštanima.

Anđeo pakla istetoviranih beonjača stigao u Jagodinu, seo pod Ivaninu iglu i tražio da Srbiju nosi zauvek, na najočiglednijem mestu (FOTO

- Organizacija je bila izazov, jer ovako nešto, u ovoj meri nije napravljeno nigde na svetu. Postavili smo standarde - istakao je Petković.

VIDEO: Pogledajte kako su Srbi dočekali "Anđele pakla"

(Milena Rodić/m.rodic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA