≫ 

Paravojni kamp na Zlatiboru za decu više ne postoji: Stefanović raspustio mesto obuke i klince poslao kući

Kamp je raspušten i trenutno se rasklapa

Kamp na Zlatiboru za obuku dece više ne postoji, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i objasnio da je dao nalog za njegovo raspuštanje zbog moguće zloupotrebe dece i uznemirenja javnosti.

"Ljubav prema otadžbini je dužnost svakog Srbina": Šta uče naoružani dečaci u prvom Omladinsko-patriotskom kampu Zlatibor 2018? (VIDEO)

- Dali smo nalog za raspuštanje kampa pre svega zabrinuti zbog moguće zloupotrebe dece i uznemirenja javnosti - rekao je Stefanović.

Prioritet je bio da deca budu bezbedna i da se bezbedno vrate kućama što je i učinjeno, dodao je ministar.

- U ovom trenutku u toku su završne faze rasklapanja tog kampa tako da on više ne postoji - zaključio je Stefanović.

VIDEO Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. avgust 2018 | 13:34

    A dali bi ste svi vi koi se bunite sto je kamp zatvoren, poslali svoju decu tamo i zasto niste?? Zasto drzava i vojska nezna za to i ko ustvari poducava ili zloupotrebljava tu decu cija su to deca neka se oglase roditelji i kazu na ciji nagovor ipod koim uslovima su decu poslali.protiv vojske nemam nista i treba ako nizbog cega onda zbog neke discipline i reda ali obavezno za sve .A ne ovako bog sam zna kako se deca sve ne zloupotrebljavaju

  • Senad

    17. avgust 2018 | 14:46

    Ucite djecu omladinu fiziku,matematiki,informatiku,neki strani jezik kako se koriste prezervativi,sta je droga i kako LOSE utjece na ljudski organizam.Kako danas sutra naci posao postati neko i nesto postici nesto u zivotu.Kod nas se ocito nista ne moze bez rata.

  • Zlaja

    17. avgust 2018 | 13:48

    Ovakve kampove kao što u Srbiji ima nemaju ni radikalni islamisti,žalosno za šta sve decu ne zloupotrebljavaju ovde.Da nije javnost reagovala i da se nisu pojavili članci o ovome u stranim medijima ni ovo ne bi raspustili,i ko zna kakvi sve kampovi postoje a da mi i ne znamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA