Pokolj u Londonu: Isekao devojku (19) na komade i ubacio u zamrzivač, a njenoj rođaci prerezao vrat

Napadač je uhapšen nakon što je pokušao da pobegne iz grada

  • 2

Iseckano telo 19-godišnje devojke pronađeno je u zamrzivaču jedne kuće u Londonu.  Njena rođaka (21) takođe je povređena i nalazi se u teškom stanju, jer joj je napadač prerezao grlo.

Strašan snimak: Čovek se davio u jezeru, a tinejdžeri stajali pored i SMEJALI SE (VIDEO)

Rođaka je, navodno, uspela da pobegne, a osoblje je zatim obavestilo policiju o događaju. Nekoliko sati kasnije, pronašli su ostatke teka 19-godišnje devojke.

Kako navodi "The Sun", policija je uhapsila tri osobe, uključujući i jednog komšiju. Saslušali su dvojicu muškaraca 33 i 38 godina, i 29-godišnju ženu.

Sumnja se da je počinioc ujak 19-godišnje devojke i očuh druge žrtve.

- Devojke su se družile sa momcima koji su u bandi. Jedan od njih je hteo da oženi devojku, ali njena porodica iz Pakistana se protivila - rekao je porodočni prijatelj.

Jedna komšinica, koja je želele da ostane anonimna, izjavila je da je čovek uhapšen nakon što je pokušao da pobegne iz grada.

- Roditelji su mi rekli da je taj čovek Azijat i da je uhvaćen kada je pokušao da napusti grad. Čula sam da ih je kidnapovao i isekao jednu od njih u komadiće i stavio je u zamrzivač, a drugog je prerezao grlo - istakla je ona,

Policija pri prvom pretresu nije ništa pronašla. Međutim, kada su drugi put neočekivano došli, imali su šta i da vide. Zgrozili su se kada su ugledali telo u zamrzivaču.

Glavni inspektor Sem Prajs rekao je da policija naporno radi na razrešavanju ovog slučaja. Pokušavaju da utvrde i motiv ubistva.

- Znamo da su žrtve bile poznate njihovim napadačima - istakli su oni.

(Telegraf.rs/RT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA