Putinovo skriveno ostrvo: Njegov najveći neprijatelj otkrio veliku tajnu o vili gde obavlja "mutne" poslove (SNIMAK DRONOM)

Snimci dronom prikazuju nekoliko novih kuća, uključujući novu vilu, heliodrom i prustanište

  • 14

Ruski opozicioni lider Aleksej Navalni, jedan od "neprijatelja" ruskog predsednika, objavio je snimke iz vazduha skrivenog ostrva sa vilom, koje se nalazi na granici sa Finskom i za koje trvdi da koristi Vladimir Putin.

ČOVEK KOGA SE PUTIN NAJVIŠE PLAŠI: Jedino on može da digne Rusiju na noge i porazi ga na izborima (FOTO) (VIDEO)

Vila, poznata pod nazivom Vila Segren, nalazi se na slikovitoj lokaciji od 50 hektara, nedaleko od ostrva Lodoknji u Finskom zalivu. Korišćena je kao pozadina za savremenu adaptaciju filma "Šerlok Holms" snimljenog 80-ih godina.

Snimci dronom prikazuju nekoliko novih kuća, uključujući novu vilu, heliodrom i pristanište. Navalni je rekao da je lokacija bila dobro čuvana stražarima, uključujući i veliku ogradu. Takođe, i da je lokalnim stanovnicima zabranjeno da kroče na to područje.

Na snimku koji je Navalni postavio na Jutjub navodi da je imovina u vlasništvu bliskih prijatelja ruskog predsednika, ali da je on koristi.

- Svi dokazi jasno ukazuju na jednu od standardnih Putinovih korupcionih šema. Njegova lična imovina registrovana je pod imenom njegovih bliskih prijatelja, koji su postali basnoslovno bogati u poslednjih 17 godina - rekao je opozicionar na snimku, koji je za 24 sata pogledan preko dva miliona puta.

Printskrin: Youtube/Алексей Навальный

Prema podacima Navalnija, zemljište na kojem je izgrađena imovina iznajmljeno je biznismenu Sergeju Rudanovom. Rudanov je sin Putinovog prijatelja, koji je radio i za Sergeja Roldugina. Čelista i biznismen Roldugin, kojeg Putin već godinama poznaje, povezan je sa dokumentima za ofšor kompanije sa novčanim tokovima od 1,4 milijardi funti, a koji su objavljeni u aferi Panamski papiri.

Sličnu istragu kome pripada Vila Selgren ranijeg ovog meseca uradio je ruski liberalni TV kanal "Dozd". Objavili su skice dizajna enterijera "tajne dače", koje prikazuju veliki zatvoreni bazen i bogato opremljenu kancelariju sa dvoglavim ruskim orlom ugraviranim u zlatu a koji stoji iznad stola.

Printskrin: Youtube/Алексей Навальный

Rad na vili po Putinovom ukusu počeo je posle 2010. godine, a predsednik je tamo bio na odmoru najmanje jedanput, navela je ruska stanica.

Nije bilo zvanične reakcije Kremlja na najnovije tvrdnje Navalnija, kao ni kada ih je kanal "Dozd" kontaktirao za komentar.

Vila Selgren nije prva kuća u prirodi koja je povezana sa Putinom. Insajderi iz Kremlja tvrdili su da je palata sagrađena u blizini obale Crnog mora takođe bila za ličnu upotrebu ruskog lidera.

Pogledajte video:

(L.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Горан Лика

    1. septembar 2017 | 14:58

    Да Путин користи ту вилу ни ри ни твој дрон о томе неби причали

  • 1989

    1. septembar 2017 | 16:34

    Jedan car i treba biti bogat.

  • G A G I 🐉

    1. septembar 2017 | 16:11

    Ha ha uvatiligaaaa !!!!!!!! A mogu i opet !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA