On se upravo nalazi na udaru uragana i sve prenosi UŽIVO: Došao je sa 20 dolara i pokrenuo biznis, a sada sve može da izgubi u trenu (VIDEO)

On je pre četiri sata, kada su krenuli veliki udari, napisao da je nestalo struje i da se oseća snažan vetar koji udara u kuće i trese ih

  • 5

Dok se uragan Irma velikom brzinom približava Floridi, na karipskim ostrvima i Malim Antilima već su krenuli jaki udari vetra. Amerikanac Bret Feterolf, koji trenutno živi na najsevernijem ostrvu Malih Antila, Angvili, uživo preko Fejsbuka prenosi kako izgleda trenutno oluja koja je naterala sve stanovnike da potraže sklonište.

Vetar od 300 km/h ruši sve pred sobom, najjače udari se tek očekuju: "Katastrofalni" uragan Irma stigao do Kariba (FOTO)

Feterolf svoje prijatelja i pratioce na ovoj društvenoj mreži iz minuta u minut obaveštava kakva je situacija trenutno.

On je pre četiri sata, kada su krenuli veliki udari, napisao da je nestalo struje i da se oseća snažan vetar koji udara u kuće i trese ih. Na Feterolfovom profilu može se videti koliko je zaista jak uragan.

Inače, Feterolf je na Angvilu došao sa 20 dolara u džepu iz Baltimora, da bi svojim zalaganjem i trudom uspeo da bude vlasnik poznatog kafića Elvis' Beach Bar, na jednoj od plaža ovih ostrva.

Na Fejsbuku se oglasio postom u kojem "kuka" kako će izgubiti sve na čemu je radio i uložio svoje znanje.

Ovako je na plaži na kojem Feterolf poseduje kafić:

Irma, najmoćniji uragan koji je ikada zabeležen na području Atlantskog okeana, stigao je do severoistočnih karipskih ostrva i prešao preko Barbude, izazivajući prekid telefonskih veza, a predviđa se da bi za vikend mogao da pogodi i američku saveznu državu Floridu.

Uragan je na susedno ostrvo Antigvu doneo obilne kiše i snažne vetrove koji u vazduh dižu i razvejavaju šut, dok su ljudi okupljeni u domovima i vladinim skloništima.

Zvaničnici su u saopštenju upozorili stanovništvo da se skloni od "uništenja" koje donosi Irma, preneo je AP.

Više snimaka Feterolfa možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA