≫ 

Ubijen producent popularne serije "Narcos", odmah pošto su snimanje preselili u Meksiko

Žrtva je putovala širom Meksika i slikala lokacije koje bi mogle da se iskoriste za snimanje serije koja sada govori o čuvenom kartelu Suarez koji operiše severnim Meksikom

  • 0

Producent koji radi za čuvenu latinoameričku seriju "Narkokartel" (Narcos) o usponu jednog od najvećih narko-kartela i životu narko bosa Pabla Eskobara, pronađen je mrtav u centralnom Meksiku.

Najbrutalniji narko kartel: Stvorila su ga 34 komandosa, masakrirali su ljude i trenirali dečake, najveći odred smrti se još širi (VIDEO)

BUKTI NARKO-RAT U MEKSIKU: Na ulicama gore automobili, policija je već ubila dvojicu glavnih dilera (FOTO) (VIDEO)

Naime, beživotno telo Karlosa Munjoz Portala (37) pronađeno je u njegovom automobilu u blizini grada Temaskalapa, koji se smatra jednim od najopasnijih u Meksiku zbog velikog broja ubistava i međusobnih obračuna narko-bandi.

Policijski zvaničnici u Meksiku rekli su da imaju poteškoće u istrazi slučaja zbog nedostatka svedoka, a neki dodatni detalji i činjenice o smrti Munjoza nisu poznate.

Foto: Tanjug/AP

Munjozovi prijatelji su za El Pais izjavili posle njegovog ubistva da je žrtva putovala širom Meksika i slikala lokacije koje bi mogle da se iskoriste za snimanje serije. Inače Munjozova likvidacija dogodila se u ponedeljak, a informacija o tome isplivala je tek šest dana kasnije.

Munjozova desetogodišnja karijera bavila se otkrivanjem lokacija za filmove i serije visoke produkcije, kao što je najnoviji film o Džejms Bondu Spektra, kao i akcione serije Fast & Furious i Sicario, film o agentu FBI koji je poslat u opasnu misiju da sruši Meksički narko kartel.

Inače Munjoz je radio kao slobodni saradnik za seriju " Narkokartel" već četvrtu sezonu, koja je počela da se fokusira na čuveni narko kartel Suarez koji operiše severnim Meksikom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA