Severna Koreja se zatresla i svi su posumnjali da je zemljotres izazvala eksplozija!

Kako Pjongjang stalno sprovodi nuklearna testiranja, uvek postoji bojazan da probe stoje iza zemljotresa

  • 4

Kineski seizmološki zavod je saopštio da je zemljotres jačine 3,4 stepena pogodio teritoriju Severne Koreje. Seizmolozi smatraju da je potres prouzrokovan eksplozijom.

Novi jak zemljotres pogodio Meksiko: Sirene se oglasile, građani plaču na ulicama pored ruševina (FOTOGRAFIJE S LICA MESTA) (VIDEO)

Kako Pjongjang stalno sprovodi nuklearna testiranja, uvek postoji bojazan da probe stoje iza zemljotresa.

Međutim, iz Južne Koreje javljaju da se najverovatnije radi o prirodnoj pojavi.

SAD NE STRAHUJE OD PROBE HIDROGENSKE BOMBE

Visoki zvaničnik administracije američkog predsednika Donalda Trampa izjavio je za Rojters da bi, ukoliko bi Severna Koreja izvela probu hidrogenske bombe nad Pacifikom, to potpuno promenilo situaciju i da SAD gledaju ozbiljno na tu pretnju, ali da ne veruju previše da bi Pjongjang to mogao da uradi.

On je naveo da je pitanje da li je Severna Koreja u stanju da izvede takvu probu, ali je odbio da kaže kako bi tačno SAD odgovorile.

- To bi na neki način promenilo celokupnu igru. Ali, mislim da ne bi trebalo da previše važnosti pridajemo tome u ovom trenutku - rekao je zvaničnik.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SlobodaNarodu

    23. septembar 2017 | 23:35

    Stvarno cudno, kada su ove sada vec stare nuklearne sile testirale sve te nuklearne i hirdrogenske bombe, i majke i oceve svih bombi nista se nije treslo u svetu.Pa i sada doradjuju nove i preciznije kako da uniste planetu i niko nista. A Kim cim mrdne prstom svi svetski mediju objave, evo ga "tiranin" oce da se brani od nas "dobrih" a mi samo zelimo da ga demokratisemo, kao Irak, Siriju, Libiju, Vijetnam i druge koje su dobile,nas demokratski oporavak.

  • Mlata

    23. septembar 2017 | 19:42

    I dalje lazi....

  • Zoraja

    23. septembar 2017 | 22:53

    Ovi su stvarno nenormalni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA