≫ 

Dok je glumica (34) stajala pored Buša (93) i njegove žene, on joj je dodirivao guzu i pričao masne viceve?! (VIDEO)

Na fotografiji se vidi Lind kako stoji pored Buša u invalidskim kolicima

  • 10

Televizijska glumica Heder Lind (34) optužila je bivšeg američkog predsednika Džordža Buša starijeg (93) da ju je dodirivao po pozadini, dok je pozirala zajedno sa njim i govorio joj "masne viceve".

Pevačica Anđa Marić progovorila o ogavnom napadu: Imala sam 15 godina, gurnuo me je, seo na mene i počeo da me liže! (FOTO)

Prema pisanju magazina Pipl, Lind je objavila na Instagramu da se incident dogodio dok je pozirala sa Bušem tokom promotivne turneje za njenu seriju "Vašingtonski špijuni", snimljenu za ABC televiziju 2014. godine, prenosi AP.

Na fotografiji se vidi Lind kako stoji pored Buša u invalidskim kolicima. Inače, dok su pozirali za ovu fotografiju, pored njih je bila i Barbara Buš.

Bušov portparol demantovao je tvrdnje glumice.

- Predsednik Buš ne bi nikada, ni pod kojim okolnostima namerno izazvao bilo kakvu nevolju, i iskreno se izvinjava ukoliko je njegov pokušaj humora uvredio gospođu Lind - navodi se u saopštenju Bušovog portparola.

Pogledajte video:

Spornu fotografiju pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA