Ruska manekenka (14) se srušila i umrla od iscrpljenosti na reviji koja je trajala 12 sati (FOTO)

Nesretna tinejdžerka obolela je od hroničnog meningitisa i srušila se pre nego što je izašla na pistu tokom modne revije u Šangaju

  • 5

Manekenka Vlada Dzijuba (14) preminula je od posledica iscrpljenosti nakon što je tri nedelje provela radeći u Kini u neljudskim uslovima.

Prelepa Lidija (23) skočila s katedrale Sveti Pavle: Njeno srce je bilo čisto, ali je smatrala svet lošim mestom za život!

Nesrećna tinejdžerka obolela je od hroničnog meningitisa i srušila se pre nego što je izašla na pistu tokom modne revije u Šangaju. Revija je trajala 12 sati.

Nakon što je kolabirala, Vlada je pala u komu i preminula je dva dana kasnije.

Foto: Facebook

"The Siberian Times" piše da se manekenka bojala da traži medicinsku pomoć jer je bila vezana "robovlasničkim" ugovorom, iako je potpisala ugovor koji propisuje rad od maksimalno tri sata nedeljno.

- Zvala me je i govorila: 'Mama, tako sam umorna. Tako jako želim da spavam'. To je sigurno bio početak bolesti, a nakon toga joj je temperatura skočila. Nisam mogla da spavam od brige, stalno sam je zvala i molila da ode u bolnicu - izjavila je njena majka Oksana koja je pokušavala da dobije vizu kako bi mogla da ode do ćerke, ali nije uspela.

Foto: Facebook

Elvira Zaitseva, vlasnica modne agencije Perm koja je organizovala Vladin put u Kinu je rekla da "niko nije očekivao da će doći do takvih posledica". Priznala je da nije proverila da li tinejdžerka ima zdravstveno osiguranje u ugovoru.

Ruske vlasti pokreću istragu ovog slučaja te traže detalje o uslovima kojima je Vlada bila izložena u Kini.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antifa

    29. oktobar 2017 | 21:54

    Tezak je tudji dinar djeco moja, koji te roditelj pusti tako mladu u te mracne vode.

  • Стрелок

    29. oktobar 2017 | 21:50

    Родитељи не дајте ћеркама да се овим баве за њихово добро

  • victoria

    30. oktobar 2017 | 09:09

    Zar nije trebala biti u skoli a ne na modnim pistama? Roditelji zakazali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA