≫ 

Prelepa Lidija (23) skočila s katedrale Sveti Pavle: Njeno srce je bilo čisto, ali je smatrala svet lošim mestom za život (FOTO)

Njena porodica je smatrala da ona "ima dušu sa nekog drugog sveta"

  • 18

Devojka koja je preminula pošto je pala sa visine od tridesetak metara unutar katedrale Sveti Pavle identifikovana je kao studentikinja koja je smatrala svet "lošim mestom za život". Lidija Dragesku (23) iz Romforda u Eseksu, bacila se sa galerije na pod katedrale, prošle srede, i to pred posetiocima, piše Telegraph.co.uk.

ŠTA RADI PRAVA VERA U BOGA: 53 godine golim rukama SAM gradi BOŽIJI HRAM (VIDEO)

Njena porodica je smatrala da ona "ima dušu sa nekog drugog sveta".

- Naša ćerka i sestra je bila najlepša osoba na svetu. Njeno srce je bilo čisto i ljubazno. Prelepa, inteligentna i dobra osoba - navela je porodica.

Nesreća se dogodila u sredu, 11. oktobra, oko 10.30 časova. Oni koji su joj prvi pritrčali u pomoć uzalud su je reanimirali dok su čekali da pristigne Hitna pomoć. Galerija je inače oivičena metalnom ogradom.

Policija smrt odlične studentkinje i talentovane klizačice ne smatra sumnjivom. U njenoj ruci pronađena je oproštajna poruka na maternjem, rumunskom, jeziku, koja je razjasnila pad odnosno samoubistvo.

U njemu je napisala majci: "Mama, mnogo mi je žao što ću vas uznemiriti. Znam da je to prirodno, ali nemojte žaliti zbog mene, jer ja sam sada na boljem mestu. Radim ovo zbog mene, da pobegnem. Sve što je bilo i što je sada čini moju glavu teškom. Žao mi je što ti zadajem brige, ali moram pobeći jer ne mogu da čekam da vidim što je sa druge strane..." navodi Lidija u oproštajnoj poruci.

Lidija Dragesku se preselila sa porodicom iz Rumunije u Veliku Britaniju pre pet godina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    16. oktobar 2017 | 18:30

    I ja isto razmisljam al ne bih da dignem ruku na sebe

  • Nele

    16. oktobar 2017 | 18:35

    neka joj je laka crna zemljica sucut porodici nek ih bog cuva i blagoslovpjeni bilui

  • Mic

    17. oktobar 2017 | 01:36

    Propust roditelja... Svi smo mi, u nekim godinama pubertetskim mislili da nismo sa ovog svijeta, pa kad mater zafijari samarcinu, odma skontas ko si i odakle si...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA