Porodica ubijene novinarke poručila da NE želi da državne vlasti budu na sahrani!

Malteškim istražnim organima priključili su se i međunarodni eksperti uključujući i FBI, ali još uvek niko nije uhapšen za ubistvo novinarke

  • 0

Malteški zvaničnici neće, na zahtev porodice, prisustvovati sahrani istraživačke novinarke Dafne Karuana Galicija koja je ubijena u bombaškom napadu prošlog meseca.

Poznata novinarka brutalno ubijena: Optuživala je premijera, dobijala pretnje smrću, a onda joj je auto eksplodirao! (FOTO)

Novinari koji su ubijeni jer su kritikovali vlast, među njima su i Srbi: Istraživali su veze politike i kriminala, završili su mrtvi! (FOTO) (VIDEO)

Sahrana novinarke koja je istraživala korupciju na visokim funkcijama biće održana kasnije danas, prenosi BBC. Na Malti je danas Dan žalosti.

Predsednici Malte Mari-Luis Koleiro Preka rečeno je preko posrednika da porodica ubijene novinarke smatra da njeno prisustvo na sahrani "nije poželjno", saopšteno je iz kabineta.

Portparol premijera Džozefa Muskata je rekao da je porodica novinarke objavila da "ne želi da državne vlasti prisustvuju sahrani".

Malteškim istražnim organima priključili su se i međunarodni eksperti uključujući i FBI, ali još uvek niko nije uhapšen za ubistvo novinarke.

Vlada Malte ponudila je milion evra nagrade za informaciju o njenom ubistvu.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA